Al het nieuws

De nieuwe website is live

Welkom!

Dit is hem dan. Ons volledig vernieuwde online platform. Bomvol actuele en relevante informatie over werk en inkomen, zoals je gewend bent. En binnenkort met als nieuwe feature dat je online met ons en je collega’s kunt meepraten over je werk en je eigen cao.

Wat zijn de belangrijkste verbeteringen?

Meest in het oog springt natuurlijk de nieuwe huisstijl die van je scherm af spat. Doel is uiteraard bezoekers nog sneller te laten vinden wat ze zoeken. Dat combineren we nu met een frisse look & feel die bezoekers uitdaagt meer op onze site te ontdekken dan ze van plan waren.

Binnenkort platformfunctie

Alle cao’s hebben hun eigen pagina. Hier vind je uiteraard de tekst van je eigen cao. Maar komende periode bouwen we alle cao-pagina’s om tot platform. Als bezoeker krijg je dan de mogelijkheid om je eigen ideeën over je cao online met ons en je collega’s te delen. En je kunt reageren op voorstellen van anderen. Maar ook vragen, je mening of andere reacties kun je straks kwijt op je eigen cao-platform. Wij geven antwoord, reageren en gaan met jou en je collega’s in gesprek.

JeAchterban integreert in nieuwe site

Natuurlijk hadden we al een vergelijkbaar podium voor het meepraten over je cao, namelijk JeAchterban. Die integreren we in onze nieuwe website! Komende periode hevelen we alle cao-pagina’s over van JeAchterban naar de nieuwe site. Je krijgt bericht als jouw cao aan de beurt is!

MijnCNV

Helaas kun je tot eind oktober even niet inloggen op MijnCNV. Tot die tijd kun je wijzigingen doorgeven via het MijnCNV formulier of telefonisch via CNV Info: 030 75 11 007.