Al het nieuws

Nieuwe CNV bestuurder Petrochemie

Beste leden werkzaam bij BP Raffinaderij, In het achterliggende jaar heeft Tjeerd Orie de belangen van jullie arbeidsvoorwaarden namens CNV vertegenwoordigd. Tjeerd heeft binnen CNV een andere baan gevonden waardoor er gezocht is naar een opvolger voor de dossiers in de petrochemische industrie. Die opvolger heeft CNV in mij gevonden. Via deze nieuwsbrief wil ik mij graag aan jullie voorstellen.

Beste leden werkzaam bij BP Raffinaderij,

In het achterliggende jaar heeft Tjeerd Orie de belangen van jullie arbeidsvoorwaarden namens CNV vertegenwoordigd. Tjeerd heeft binnen CNV een andere baan gevonden waardoor er gezocht is naar een opvolger voor de dossiers in de petrochemische industrie. Die opvolger heeft CNV in mij gevonden. Via deze nieuwsbrief wil ik mij graag aan jullie voorstellen.

Per 1 juli 2021 als vakbondsbestuurder in dienst gekomen bij CNV. Hiervoor heb ik de nodige ervaring opgedaan als onderhandelaar en juridisch medewerker bij andere vakbonden. De ervaring die ik heb opgedaan met vakbondswerk ligt in diverse sectoren zoals het onderwijs, de zorg, de ambtenarij en diverse industriële sectoren zoals de scheepsbouw en groothandels. Verder heb ik een juridische achtergrond wat ik goed kan gebruiken voor jullie belangenbehartiging.

De overdracht van het werkpakket vindt plaats in de corona-pandemie. Dat maakt het soms wat lastig om met iedereen goed contact te leggen. Weet dat ik bereikbaar ben voor jouw vragen, aarzel niet om contact met mij op te nemen via de mail of per telefoon.

Langs deze weg wil ik jullie ook vragen om collega’s die geen lid zijn van een vakbond, te vragen lid te worden van CNV. Hoe meer CNV-leden, hoe beter we de belangenbehartiging voor jou vorm kunnen geven. Als er een potentieel lid vragen heeft of met mij over de voordelen wil praten, dan ben ik daar zeker toe bereid. Kijk ook op onze website https://www.cnv.nl/lid-worden/ voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Johann Honders
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen regio West-Brabant en Zeeland
Tel: 06 - 30 20 51 36