Maand van de Vakbond ING: Jij bent goud waard!

Vanaf 10 mei is het bij ING Maand van de Vakbond. Weer een op afstand, zonder echte ontmoetingen. Na een jaar van heel véél thuiswerken en veel uitdagingen voor jou, willen wij jou iets vertellen...

Tijdens de coronapandemie is maar weer gebleken hoe belangrijk jij bent voor ING. Zonder jou kon de bank geen winst blijven maken. Kortom, jij bent goud waard!

Jij bent al lid

We hoeven jou waarschijnlijk niet uit te leggen wat de waarde van een bond is voor jou en waar ook jouw collega's die geen lid zijn van mee profiteren. Maar toch wijzen wij jou op het leuke maar ook zeer leerzame fimpje wat CNV Vakmensen heeft laten maken voor de Campagne "Wat als er geen Vakbond is?" Stuur hem door aan je collega en maak hem of haar lid! 

<< Bekijk hem hier op site van de Maand van de Vakbond >>

Goud voor jou!

Maak je iemand lid tijdens de Maand van de Vakbond lid dan verdien je GOUD! Hoe meer leden jij inschrijft tussen 10 mei en 10 juni hoe waardevoller dat gouden cadeautje wordt. We zijn veguld met elk nieuw lid. Daarom bij één lid al een vergulde ketting met met een levensboom hanger. Maar schrijf je meer leden in dan bouwt dat op naar echt goud en zwaardere kwaliteit! Jouw levensboom groeit!

  Leuk om te krijgen of misschien wel om cadeau geven aan een dierbaar persoon!

Word jouw collega in de ‘maand van de vakbond’ lid van CNV Vakmensen dan betaalt ING een jaar lang de contributie. Het kost het eerste jaar dus helemaal niks maar kan er wel van alle diensten gebruik gemaakt worden.

Wij willen een goede collectieve loonsverhoging en een inschalige verhoging bij ING. Jij toch ook? Om dat voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat we zoveel mogelijk steun hebben. Veel leden dus!

Deze week krijg jij ook post op jouw deurmat over deze Maand van de Vakbond! Kun jij niet wachten met inschrijven? Top, ga naar www.cnvvakmensen.nl/gratis

Met vriendelijke groet,

Ike Wiersinga
CNV Vakmensen onderhandelaar voor jouw cao!