Maak kennis met James!

Morgen, dinsdag 14 mei, is er bij tussen 11.00 en 15.00 uur bij Klaverblad Verzekeringen een informatiemarkt waar een aantal bureaus voor loopbaanbegeleiding en outplacement zicht presenteren. Daar kan je ook kennismaken met James, het bureau dat is opgericht door CNV Vakmensen.

Heb jij een kwetsbare functie?
Een aantal van jullie weten inmiddels dat je werkt in een “kwetsbare functie”. Dat betekent dat je zeker weet dat de grote reorganisatie ook jouw afdeling betreft. En dat je kans loopt op termijn boventallig te worden. Anderen zullen pas later te horen krijgen of ook zij een kwetsbare functie hebben of niet.
Het is dus heel belangrijk om je nu al te oriënteren op het vervolg van je loopbaan. Want het is niet gemakkelijk om de knop om te zetten en echt te gaan nadenken wat je wil en kan gaan den als het werk bij Klaverblad Verzekeringen ophoudt.

Advies, ondersteuning en begeleiding: jij kiest!
In het sociaal plan is afgesproken dat er voor iedereen in een kwetsbare functie een budget van 4000 euro voor scholing, outplacementtraject en/of andere vormen van loopbaanbegeleiding.
Julie werkgever heeft daarvoor twee bureaus geselecteerd. Maar je kan er ook zelf één kiezen!
Daarom hebben we in het sociaal plan ook afgesproken dat meerdere bureaus op dit terrein zich kunnen presenteren op een zgn. informatiemarkt. En die is dus morgen.

En wie of wat is dan James?
James is de naam van het loopbaanadviesbureau dat een tiental jaren geleden is opgericht vanuit CNV Vakmensen. Een eerste indruk krijg je op: https://jamesloopbaan.nl/
We vinden het belangrijk – ook al wordt het betaald door je werkgever – dat je ergens terecht moet kunnen voor onafhankelijk advies, ondersteuning en begeleiding. Helemaal vanuit jóuw perspectief. En natuurlijk heeft James veel ervaring met en kennis over de gevolgen van grootscheepse reorganisaties voor jou en je collega’s.

Zoals gezegd: jij kiest! Kijk dus goed rond op de informatiemarkt, maak een praatje (ik ben er ook vanaf één uur), stel je vragen en/of maak een afspraak voor een nadere kennismaking.
Tot ziens bij James!

Jolien Dekker
bestuurder CNV Vakmensen
j.dekker@cnvvakmensen.nl
06-23811392

Kom op 29 mei in actie voor een goed pensioen.
Kijk op www.cnvvakmensen.nl/pensioenactie en meld je vandaag nog aan!
Als je komt, zorgen wij voor een treinkaartje.