Al het nieuws

Looptijd cao Grh. in Bloemen en Planten verstrijkt

Op 30 juni a.s. verstrijkt de looptijd van de cao voor de medewerkers in een Groothandel in Bloemen en Planten. We starten ook al vrij snel met onderhandelingen voor een nieuwe cao maar voor het zover is willen we graag van onze leden horen waar de nieuwe cao-afspraken over moeten gaan.

Voorstellenbrief:
Voordat de onderhandelingen beginnen sturen we de werkgevers onze voorstellen die we vervolgens nader toelichten tijdens de eerste onderhandelingsronde.
In die voorstellenbrief komen gebruikelijke onderwerpen aan de orde. Dan moet je denken aan een stijging van het loon, werkzekerheid en een bijdrage voor de ontwikkeling van de medewerkers. Maar we gaan er van uit dat de medewerkers in de sector ook zelf voorstellen hebben om de huidige cao te wijzigen. En daar is deze nieuwsbrief voor bedoeld. Wat wil jij in de (collectieve) arbeidsvoorwaarden gewijzigd zien, wat ontbreekt of zou er juist uit kunnen?

Je kan ons laten weten welke onderwerpen voor jou en jouw collega's van belang zijn.
Dat kan door een mailtje te sturen aan Arie Kasper, jouw CNV onderhandelaar in deze sector. Het emailadres is: a.kasper@cnvvakmensen.nl
Bellen mag ook. Het telefoonnummer is: 06-13208402.

Reageer!
De cao is voor alle medewerkers in de sector maar jij kan daar als lid van CNV Vakmensen rechtstreeks invloed op uitoefenen.
Laat die mogelijkheid niet zomaar voorbij gaan! Reageer vóór 7 juni a.s.

Vragen/opmerkingen?
Voor vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld jouw werk of het lidmaatschap kan je ook terecht bij Arie Kasper. Maar online vragen stellen -en meepraten- over jouw werk en de cao waar jij onder valt kan ook. Ga hiervoor naar ons online platform: https://www.jeachterban.nl/groothandels/ Daar ontmoet je leden en niet leden en we proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op vragen uit jouw werksituatie.