Al het nieuws

Loopbaanontwikkeling én een winactie!

Vindt u het belangrijk om op uw werk te kunnen doen wat u leuk vindt en waar u goed in bent? Weet u waar uw kansen en doorgroeimogelijkheden liggen? Fit the Future helpt bij een volgende stap in uw loopbaan.

Fit the Future is een project dat zich focust op loopbaanontwikkeling in de detailhandel. Het werk in de detailhandel verandert continu, banen en functies verdwijnen en er komen nieuwe functies voor in de plaats. Zo moet een verkoopmedewerker misschien wel product experience specialist worden, of moet een kassamedewerker meer leren over de systemen van de automatische scankassa’s. Ondertussen ontstaan er ook nieuwe functies met betrekking tot het online shoppen. Er worden andere vaardigheden van de medewerkers gevraagd. 

Het is daarom belangrijk om u te blijven ontwikkelen, te zorgen dat u meerdere kanten op kunt en om voorbereid te zijn op uw toekomst. Hier vindt u tips voor sites die u kunnen helpen bij uw ontwikkeling. Er zijn hier ook ervaringsverhalen te lezen van collega’s in de detailhandel die al een stap hebben gezet in hun loopbaan.

Tot slot kunt u meedoen aan een leuke winactie waarbij elke maand een andere loopbaanvraag wordt gesteld. De winnaars van de maand april ontvangen binnenkort een mail en de winnende slagzinnen worden op de website geplaatst. Benieuwd wat u kunt winnen? Check dan snel onze website.