Leden stemmen in met sociaal plan Swedish Match

Leden van CNV Vakmensen hebben unaniem ingestemd met het sociaal plan. Eindelijk duidelijkheid voor de werknemers van Swedish Match.

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat de stemming onder de leden van CNV Vakmensen heeft uitgewezen dat de leden unaniem instemmen met het sociaal plan. De tekst van het nieuwe sociaal plan hebben wij inmiddels ontvangen, natuurlijk zullen we deze nog even goed nalopen en controleren op juistheid en compleetheid. Eenmaal gecontroleerd zullen wij overgaan tot ondertekening. 

Nu het sociaal plan gerealiseerd is en de OR een advies kan geven, zal de lang gewenste duidelijkheid snel gegeven kunnen worden. Hoewel dat in eerste instantie voor veel mensen verlichting zal geven, gaan er ook veel emoties gepaard met het afscheid nemen van collega's en de vertrouwde werkplek.

Houd de komende tijd dus vinger aan de pols bij je collega's en blijf omzien naar elkaar. De solidariteit die jullie hebben getoond is ook in de laatste fase van dit proces van doorslaggevend belang. Samen komen jullie hier sterker uit. 

Graag tot een volgende keer, hopelijk in vrolijkere omstandigheden

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
06-18711343
a.williams@cnvvakmensen.nl