Leden stemmen in met het sociaal plan bij Alliance Healthcare

Zojuist is de stemtermijn verlopen voor het sociaal plan, er kon vandaag tot 16.00 uur gestemd worden op het bereikte resultaat. De eindstand is dat de meerderheid van onze leden heeft ingestemd met het resultaat, wat betekent dat het sociaal plan nu officieel van kracht is. Hij is uiteraard ook geldig voor werknemers die geen vakbondslid zijn of bij een andere vakbond georganiseerd zijn.

Hoe nu verder?
De ontslagtermijn voor alle werknemers in Meppel zal pas medio 2024 zijn, op dit moment zal er daardoor nog weinig gebeuren voor deze werknemers. In Krimpen aan den IJssel zullen de ontslaggesprekken de komende weken al zijn. Deze leden ontvangen van mij een aparte brief met extra informatie. Wij zijn bezig met het opzetten van een begeleidingscommissie voor de ontslagrondes, deze commissie zal ook betrokken worden bij het proces van outplacement. Na de vakantie kom ik weer in de lucht met verdere informatie.

Afwezigheid
Ik ga nu genieten van mijn vakantie, vanaf 22 augustus ben ik weer bereikbaar. Mochten er in de tussentijd dingen spelen, dan kun je altijd contact opnemen met CNV Vakmensen via: 030-751 1007 of via de chat op www.cnvvakmensen.nl

Rick Pellis
Bestuurder CNV Vakmensen
06 5120 2994

Downloads