Leden akkoord met Sociaal Plan Kwant Controls

Vandaag, 30 november, hebben jullie gestemd over het nieuwe voorstel van jullie werkgever voor een Sociaal Plan. Een overgrote meerderheid heeft positief gestemd over de inhoud. Na de stemming hebben wij het Sociaal Plan gesloten met jullie werkgever.
Inmiddels heb ik de door alle partijen ondertekende versie van het Sociaal Plan van jouw werkgever ontvangen. Ter informatie ontvang je hiervan een afschrift als bijlage.

Daarnaast is er met de werkgever een standaard model beëindigingsovereenkomst besproken. Als je boventallig wordt verklaard of gebruik wilt maken van de vrijwillig vertrek regeling krijg je deze overeenkomst aangeboden.

Boventallig verklaard?
Medewerkers die boventallig worden verklaard kunnen ervoor kiezen óf de beeindigingsovereenkomst te tekenen óf te kiezen voor een ontslagprocedure via het UWV. Ons advies is om je goed te laten bijstaan door een jurist van de bond en niet zomaar te tekenen. 

Wij hebben inmiddels begrepen dat jullie morgen horen of je boventallig bent of niet. Dat is een spannende dag voor iedereen. Met name voor diegenen die boventallig zijn.

Vragen, onduidelijkheiden en/of opmerkingen
Graag blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Kwant Controls. Mocht je boventallig zijn, dan hoor ik dat graag van je. Ook als je nog andere vragen hebt kun je met mij contact opnemen.

Tristan Westra
Bestuurder CNV Vakmensen
M : 06 48 45 68 54
E : t.westra@cnvvakmensen.nl

Downloads