Jouw ledenvoordeel & CNV Actief in 2022

Zo kort voor de feestdagen wijzen we jou graag op het voordeel als lid van CNV Vakmensen op de zorgverzekering 2022 en geven je alvast een vooruitblik op de activiteiten die we in 2022 in het noorden organiseren.

Ledenvoordeel zorgverzekering 2022

Deze maand heb je de nieuwe zorgpolis voor 2022 ontvangen. Een moment om kritisch te kijken hoe hoog de zorgpremie wordt, of de voorwaarden zijn veranderd en de polis nog aansluit bij jouw zorgbehoefte. Je hebt tot 31 december 2021 de tijd om je huidige contract op te zeggen of wijzigingen aan te brengen. Na het beëindigen van je contract heb je tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgverzekeraar te kiezen. Leden van CNV Vakmensen kunnen gebruik maken van een collectieve zorgverzekering bij CZ. Hierbij krijg je korting op het basispakket en aanvullende verzekeringen.

Bekijk de flyer in de bijlage voor uitgebreide informatie.

Programma CNV Actief

Voor 2022 hebben we een mooi programma waarbij we elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en werken aan vitaliteit. Het programma kun je vinden op de website van CNV Vakmensen. Elkaar ontmoeten, verbinding, gezondheid en vitaliteit staan in ons programma voorop. Begin van 2022 ontvang je het totale programma ook per post!

Namens alle medewerkers van CNV Vakmensen, regio Noord Nederland, wensen we jou hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Downloads