Jouw cao verhuist van Je Achterban naar onze site!

Misschien had je er al iets over gehoord. CNV Vakmensen heeft een compleet nieuwe website. Inclusief platform dat Je Achterban helemaal gaat vervangen. Jouw cao is nu aan de beurt om naar dit platform toe te verhuizen.

Je Achterban enorm gegroeid

De afgelopen jaren maakten heel veel werknemers gebruik van Je Achterban. Soms door alleen een kijkje te nemen, soms door actief vragen te stellen, ideeën in te dienen en discussies te voeren. Vooral tijdens de cao-trajecten is er veel interactie. Niet alleen leden van CNV Vakmensen maar ook niet-leden kunnen meepraten en meedoen. Je Achterban groeide enorm. Om mee te blijven bewegen, hebben we Je Achterban onderdeel gemaakt van onze nieuwe website.

Nieuwe plek

En nu is jouw cao dus aan de beurt om te verhuizen naar de nieuwe plek. Vanaf nu vind je op www.cnvvakmensen.nl de optie om mee te praten, vragen te stellen en je mening te geven over jouw cao. Wij geven antwoord, reageren en gaan met jou en je collega’s in gesprek. Wij willen weten wat er leeft en speelt bij jou en je collega’s op de werkvloer. Zodat we daar optimaal en met elkaar op kunnen inspelen!

Schone lei

We starten met een schone lei. Jouw Je Achterban account verhuist niet mee. In de nieuwe omgeving kun je eenvoudig zelf een nieuw account aanmaken. Nog niet alle blogs over dit cao-traject is meeverhuisd, die kun je nog steeds op Je Achterban vinden. 

Ga naar www.cnvvakmensen.nl. De onderhandelingen over jouw cao verlopen niet goed. Donderdag aanstaande staat er een laatste onderhandelingsronde gepland. Nieuws naar aanleiding van dat overleg ontvangen jullie zo snel mogelijk na het overleg van Bernard Zijlstra. Geef jouw idee/ input en maak gebruik van jouw inspraak recht!

Om als lid een account aan te kunnen maken heb je je lidnummer nodig.

Je wilt toch invloed hebben?

Je Achterban verdwijnt weliswaar, maar je krijgt er iets heel moois voor terug. Neem snel een kijkje op www.cnvvakmensen.nl, maak een account aan en laat je mening horen. Belangrijk, want het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Daar wil je toch invloed op hebben?