Al het nieuws

Jouw cao-rechten blijven gerespecteerd bij Jumbo

Was je vóór 1 april 2019 in dienst bij Jumbo? Dan blijven de afspraken uit de Cao Jumbo Logistiek gewoon voor jou gelden. Je hoeft niets te doen. Daarbovenop profiteer je ook nog eens van de positieve elementen uit de AVR, zoals de loonsverhoging. Dat is dus goed nieuws. Van harte gefeliciteerd!

Loonsverhoging voor iedereen
Ondanks dat je misschien niet gekozen hebt voor de AVR, hebben we wel geregeld dat je kunt meeprofiteren van alle positieve elementen. Iedereen die nog geen 2,5% loonsverhoging heeft gehad, ontvangt deze alsnog met terugwerkende kracht.  

Duidelijkheid
Hiermee komt een einde aan de onduidelijkheid. Mocht je er in de toekomst toch op achteruit gaan, meld dit dan bij ons. Wij zullen in dat geval overgaan tot juridische procedures om je cao-rechten te verdedigen. Ook in geval je toch wordt buitengesloten van de loonsverhoging, kun je contact met ons opnemen. Daarom ben je lid van CNV Vakmensen.  

Nieuwe cao-campagne
Dankzij jouw inzet gaat het hartstikke goed met Jumbo. De omzet groeit en de winsten stijgen. Tegelijkertijd geldt voor werknemers dat de kosten wel stijgen. De BTW is omhoog gegaan, de energierekening stijgt, de zorgpremie wordt duurder en ga zo maar door. Daarom zullen we Jumbo opnieuw uitnodigen om aan tafel te komen voor een nieuwe cao vanaf 1 april 2019, maar dan wel één met een goede loonsverhoging en zekerheid voor de toekomst. 

Voor vragen kun je bij mij terecht. 

Kitty Huntjens,
bestuurder CNV Vakmensen
E k.huntjens@cnvvakmensen.nl
M 06 4782 6877