Al het nieuws

Je kunt nu stemmen over het resultaat Cao NN

Eindelijk is het zover. De ledenbijeenkomsten zijn geweest. Jij kunt nu tot 27 januari 2019 stemmen over het resultaat cao NN. Je kunt voor of tegen stemmen en opmerkingen kwijt. Leden van NN en Delta Lloyd stemmen apart.

Stemmen tot 27 januari 2019
Je kan je stem uitbrengen over het resultaat Cao NN door op deze link te klikken. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je op internet ook digitaal stemmen door dit webadres in te typen: https://q.crowdtech.com/aSszkwa9qUa9o_Q3y-1PbA

Zoals je weet leggen wij het resultaat neutraal aan je voor omdat er in het totaalpakket zowel plussen als minnen zitten. Dat dit voor ieder persoonlijk anders uit kan pakken is ons in de gezamenlijke ledenbijeenkomsten van CNV Vakmensen en de andere vakorganisaties en door alle reacties wel duidelijk geworden.

Graag horen wij van jou waarom je voor of tegenstemt, dus geef dat ook duidelijk aan. Leden bij Delta Lloyd en leden bij NN stemmen apart. Wanneer er bij één van deze bedrijven er een negatief resultaat is, blijven de huidige cao’s en sociaal plannen (SKR voor NN) gelden. Je kunt dus aangeven of je voor of tegen bent en eventuele opmerkingen vermelden.

Rond 28 januari 2019 laten wij NN de uitslag weten en zo spoedig mogelijk daarna stellen wij jou op de hoogte.
Namens collega Ike Wiersinga die momenteel met vakantie is,

Sandra Hendriks,
bestuurder CNV Vakmensen

E i.wiersinga@cnvvakmensen.nl
E s.hendriks@cnvvakmensen.nl