Inloopspreekuur deeltijders bij HTM

De afgelopen periode zijn wij geïnformeerd over de deeltijdcontracten bij HTM. Er zijn medewerkers met een deeltijdcontract die niet altijd aan hun contracturen komen. HTM gaat hierover gesprekken met hen voeren.

CNV wil die leden adviseren en organiseert daarom inloopspreekuren. Hieronder lees je meer.

Gesprekken
HTM gaat dus binnenkort met medewerkers met een deeltijdcontract in gesprek over de contracturen en de realisatie hiervan. Zoals gezegd geeft HTM aan dat er medewerkers zijn die minder uren werken, dan uren afgesproken in het arbeidscontract. HTM wil medewerkers daarbij een aantal opties geven om de contracturen te behalen. Als jij een deeltijdcontract hebt bij HTM kan het dus zijn dat je door jouw leidinggevende wordt uitgenodigd voor zo’n gesprek. In zo’n gesprek wordt er dan gesproken over opties om je contracturen toch te realiseren.

CNV kan zich voorstellen dat dit gesprek vragen oproept. Wij adviseren je daarom om goed over de opties na te denken en je goed te laten voorlichten over die opties. CNV is er natuurlijk voor haar leden! Wij adviseren je graag hoe je hiermee om moet gaan. Daarom gaan wij inloopspreekuren organiseren voor jou.

Heb je een gesprek gehad en wil je advies? Weet je niet wat te doen? Of wil je gewoon meer informatie? Kom dan naar ons inloopspreekuur. CNV Vakmensen is er voor jou.

Inloopspreekuur
Voor medewerkers met een deeltijdcontract organiseert CNV Vakmensen een inloopspreekuur op:

4 augustus van 10:00 – 12:00 en van 14:00 – 16:00 uur
op de Werf 30, 1e etage, zaal Oosterheem


en op
12 augustus van 10:00 – 12:00 en van 14:00 – 16:00 uur
op de Werf 30, 1e etage, zaal Oosterheem

Heb je dus een gesprek en heb je vragen? Schroom dan niet om langs te komen.

Vragen?
Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Vanwege mijn vakantie (van 18 juli tot en met 16 augustus) kan ik tot 16 augustus de vragen niet beantwoorden. Daarom kan je contact opnemen met Remco Portier , de bedrijfscontactman van CNV Vakmensen via cnvbcp@htm.nl.

Heb je al gestemd voor de OR?
Heb je al je stem uitgebracht in de OR verkiezingen? Nog niet? Vergeet vooral niet je stem uit te brengen op een CNV kandidaat, die staan immers voor eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Sanne van der Meulen,
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 22 39 29 64
E s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl