Informatiebijeenkomsten overname VIVAT

CNV Vakmensen heeft net als jij de berichten gekregen over overname van VIVAT door Athora en (voor het “schade”-deel) door Nationale Nederlanden (NN). Wil je samen met de vakbonden bespreken wat de arbeidsvoorwaardelijke gevolgen kunnen zijn? Kom dan naar een informatiebijeenkomst!

Vragen over cao en sociaal plan?
De uitkomst van de strategische heroriëntatie is nu dus bekend. Daarmee is aan de ene onzekerheid een einde gekomen, maar tegelijkertijd heeft CNV Vakmensen gemerkt dat er weer veel andere vragen opkomen. En dat zijn ook vragen over de arbeidsvoorwaarden die voor jullie gaan gelden na de overgang naar een nieuwe werkgever. Daarom organiseren de vakbonden gezamenlijk op korte termijn een tweetal informatiebijeenkomsten om jouw vragen aan de orde te stellen en jullie voor te lichten over de arbeidsvoorwaardelijke zaken die van belang zijn bij de verkoop van het bedrijf waarbij jullie werken en de overgang naar of Athora of NN.

De bijeenkomsten zijn op:
Vrijdag 12 juli 2019        13:00-14:30 uur Alkmaar, ruimte ‘de Centrale’
Dinsdag 16 juli 2019       13:00-14:30 uur Amstelveen, ruimte PEACEFUL 6.06

We weten dat het al (bijna) vakantietijd is, maar we wilden toch nog deze maand de bijeenkomsten organiseren, ook om inzicht krijgen in de vragen die bij jullie leven. Zo kunnen wij ons zelf ook beter prepareren op de gesprekken die er in september zullen komen met de kopers.

Kun je niet aanwezig zijn, maar heb je wel een dringende vraag of opmerking? Stuur dan een mail naar de CNV-bestuurder voor VIVAT, Jolien Dekker.

Jolien Dekker
bestuurder CNV Vakmensen
j.dekker@cnvvakmensen.nl

06-23811392