HeidelbergCement CAO: uitnodiging ledenraadpleging

Jullie hebben van ons per mail het laatste bod van de werkgever ontvangen. Dit betekent ook dat jullie op dit moment goed de tijd hebben gehad om over dit voorstel van de directie na te denken.

Graag nodigen wij jullie uit voor een van de volgende bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten geven wij onze reactie op het bod, en beantwoorden wij jullie vragen.

  • 21 oktober – FNV Rotterdam: Pegasusweg 200, 3067 KX Rotterdam
  • 22 oktober – FNV Eindhoven: Dr. Cuyperslaan 47, 5622 MA Eindhoven
  • 24 oktober – Mebin centrale: Van der Madeweg 36, 1114 AM Amsterdam Zuid
  • 28 oktober – CNV kantoor: Dopheide 8, 9202 PB Drachten

Inloop v.a. 18.30 uur – maximale eindtijd: 21.00 uur. Voor iets te eten wordt gezorgd.

Graag aanmelden bij…………………… o.v.v. naam, de datum en locatie waar je wilt deelnemen.

Niet leden zijn ook welkom; graag vermelden bij je aanmelding dat je geen lid bent. Let op: niet leden hebben géén stemrecht! Tenzij, een niet lid, staande de vergadering lid wordt.

Voor ons staat nog steeds voorop dat praten over één nieuwe cao een kans is om te kijken naar wat het betekent om een goede werkgever te zijn met moderne arbeidsvoorwaarden anno 2019. Harmoniseren is ook investeren: de nieuwe cao is geen uitruil van arbeidsvoorwaarden tussen ENCI, Mebin en Sagrex.

Als wij het met elkaar onvoldoende vinden om verder te onderhandelen, zullen wij dus op een andere manier aan HeidelbergCement Nederland duidelijk moeten maken dat het bod voor de nieuwe cao onvoldoende is. Wij horen graag jullie reactie op het laatste bod van jullie werkgever.

Het kan zijn dat we tijdens de vergadering besluiten dat we gedurende de vergadering besluiten om te stemmen of wij acties willen voeren. De zo genoemde ¾ vergadering. Dat betekent dat 75% van de aanwezige leden van CNV Vakmensen moeten instemmen voor acties. Jullie mening is belangrijk. Gezien het belang van deze bijeenkomst is jullie aanwezigheid dringend gewenst.

Wij willen graag uw mening horen.

Graag tot op één van de bijeenkomsten!

Mede namens onderhandelingsdelegatie Ramon van Buuren en Paul Luijten,

Willem Timmer
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 202 957
E: w.timmer@cnvvakmensen.nl

Gerard van Cuijk
Bestuurder CNV Vakmensen
E: g.vancuijk@cnvvakmensen.nl