Al het nieuws

Heb jij de vragenlijst Tarkett al ingevuld?

Onlangs hebben je het verzoek gehad om een vragenlijst in te vullen, dit om een beeld te krijgen van vragen die er zijn bij medewerkers van Tarkett. Bij deze een reminder, je kunt nog invullen tot 15 november.
De enquete is verstuurd omdat CNV Vakmensen vragen kreeg over de manier van beloning, de periodieke verhoging geregeld zijn en de onduidelijkheid hierover. Jullie werkgever is inmiddels ook met functiegebouw en en beloning aan de slag, maar CNV Vakmensen weet niet hoe ver het hiermee staat. Tarkett valt onder de cao MITT (Mode-, Interieur-, Tapijt- en Textielindustrie). In de cao zijn een aantal zaken met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden collectief geregeld. Salaris, loonsverhoging en periodieke verhoging zijn daar onderdeel van.

Het vorige bericht bevatte een link waarmee je de enquete direct kon invullen, die link stuur ik nogmaals toe.: https://bit.ly/31m4ZBC
Deze reminder wordt verstuurd naar leden van CNV, maar kan en mag breed gedeeld worden met je collega's zodat er een breed beeld ontstaat van hetgeen er leeft bij Tarkett. 
Heb je de enquete al ingevuld? Dan krijg je op korte termijn een antwoord/reactie op je vragen. 

Mocht je vragen hebben, andere zaken willen weten, dat kun je ook bij de enquete invullen, maar je kunt ook contact met mij opnemen, Kitty Huntjens, k.huntjens@cnvvakmensen.nl of telefonisch 06-47826877