Al het nieuws

Haal meer uit je pauze, wandel op 30 november met ons mee in Drachten!

Ben jij woonachtig en/of werkzaam in Drachten? Wil je weten hoe je meer effect kan halen uit je wandeling in de pauze? Hoe je met een dagelijkse wandeling je fitter kan voelen? Probeer dan eens Briskwalking, aanbevolen door neuropsycholoog Erik Scherder. Op dinsdag 30 november organiseren we een workshop Briskwalking rond lunchtijd in Drachten, startpunt: parkeerterrein Tussendiepen 2 (stoep voor het parkeerterrein). Ook leuk om samen met collega's deel te nemen die (nog) niet lid zijn! Meld je aan door een mail te sturen naar cnvactief@cnvvakmensen.nl met je naam, telefoonnummer en eventueel lidnummer.

Onze hele maatschappij is er op gericht om ons lichamelijk zoveel mogelijk te ontzien, denk aan roltrappen, liften, machines die ons activiteiten uit handen nemen. Briskwalking is veilig en verantwoord bewegen voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie. Het is meer dan je ene voet voor de andere voet zetten, het is een krachtige manier van lopen waarbij de grote spiergroepen van de armen en benen in een herhalend, ritmisch patroon worden gebruikt. Hierdoor ben je lekker in beweging, maar wordt je lichaam niet te zwaar belast. Goed voor lichaam en geest, probeer het eens uit in deze korte training van 20 minuten. Ideaal tijdens je werkpauze of om tussen het thuiswerken door bij te praten met je collega's in de frisse lucht!

Startpunt van de workshop is het parkeerterrein aan de Tussendiepen 2 in Drachten (stoep voor het parkeerterrein) waardoor het goed te combineren is met je middagpauze. Natuurlijk wandelen bestuurders en vakbondsconsulenten van CNV Vakmensen ook mee en is er zo gelegenheid tot stellen van vragen, mooi meegenomen!

In de bijlage vind je een flyer. Hang deze gerust op in je kantine of deel hem met collega's. Ook collega's die (nog) niet lid zijn van CNV Vakmensen mag je meenemen (vol = vol) Aanmelden kan door een mail te sturen naar cnvactief@cnvvakmensen.nl met je naam, telefoonnummer en eventueel lidnummer.

Graag tot dinsdag 30 november!

CNV Vakmensen

Saskia Spaargaren
Temmina Bouwknecht
Sietske Kootstra
Vakbondsconsulenten Regio Noord

Downloads