Faillissement Taxi Centrale Renesse

De rechtbank heeft vandaag het faillissement uitgesproken voor alle onderdelen van de TCR Group. CNV Vakmensen praat je bij.

De bewindvoerders van de Taxi Centrale Renesse (TCR) hebben vandaag faillissement aangevraagd voor het hele bedrijf. De rechtbank heeft dat vanmiddag ook uitgesproken. Inmiddels zijn jullie per e-mail door de bewindvoerders op de hoogte gebracht. 

Onzekere periode
De komende weken zullen onzekere weken blijven. In opdracht van de curator blijven jullie rijden om de passagiers te blijven vervoeren! Belangrijk want veel mensen zijn van jouw werkzaamheden afhankelijk om bijvoorbeeld op school en weer thuis te komen of een mobiel leven te kunnen blijven leven.

Overleg met Ondernemingsraad en curator
We hebben begrepen dat er gesprekken worden gevoerd met geïnteresseerde partijen die werkzaamheden willen overnemen. We wachten dat in spanning af en houden hierover nauw contact met de curatoren. We hopen dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt en proberen daar waar mogelijk te helpen. CNV Vakmensen heeft eind deze week overleg met de ondernemingsraad.

Werk in de regio
Daar waar TCR in de regio in onder aanneming werkt van openbaar vervoersbedrijven is het goed om te weten dat CNV Vakmensen een goede dekking heeft op de diverse stallingen. Collega’s in de regio staan klaar en werken in jouw belang. Daar waar zij kansen zien om jouw werkzekerheid te waarborgen zullen zij dat niet nalaten.

TCR Duiven
Voor de TCR medewerkers die in omgeving Duiven werkzaam zijn is het goed om te weten dat Peter de Ridder daar het aanspreekpunt is. Je kunt hem bereiken via p.deridder@cnvvakmensen.nl of 06-51601997.

Meer informatie
Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit via deze weg met jou delen. Stuur deze communicatie vooral door met collega’s die (nog) geen lid zijn van CNV Vakmensen. Op onze website tref je hier meer informatie aan over faillissementen. Wij wensen jullie sterkte toe in deze onzekere tijd. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met CNV Info, telefoon 030-7511007 of per e-mail cnvinfo@cnv.nl.

Mede namens de collega’s,

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen