Enquête over jouw ProRail-cao

Het einde van de lopende cao is in zicht; op 1 januari 2021 loopt deze af. Daarom starten wij weer met onderhandelingen over de nieuwe cao. Op 7 oktober staat de eerste ronde op de agenda.

Cao-commissie
ProRail heeft een cao-commissie die bestaat uit leden van CNV Vakmensen. De commissie heeft op basis van het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen en de situatie bij ProRail een enquête gemaakt.  Onderaan deze nieuwsbrief tref je de link aan. Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan kun je met dit webadres op internet de enquête invullen: https://bit.ly/3hxuLZ3

Onderhandelingen
De cao-commissie heeft op 1 september 2020 de voorkeur uitgesproken om de cao-onderhandelingen simpel te houden met een beperkt aantal voorstellen. Een aantal eerder gemaakte afspraken vragen namelijk nog om nadere uitwerking, zoals het Persoonlijk Opleidingsbudget. Daarnaast vragen de nieuwe omstandigheden misschien op meerdere fronten aanpassingen die urgenter zijn.

Voor leden en niet-leden
Ook dit jaar zet CNV Vakmensen de enquête zo breed mogelijk uit. Dit betekent dat leden èn niet-leden deze enquête kunnen invullen. We willen weten wat er onder alle medewerkers van ProRail leeft en willen op deze manier een zo breed mogelijk draagvlak creëren voor onze cao-voorstellen. De cao-commissie bepaalt aan de hand van de uitslag van de enquête hoe de voorstellenbrief er uiteindelijk uit gaat zien.

Doe dus mee en vul de enquête in. Alvast dank hiervoor.

Jerry Piqué, bestuurder CNV Vakmensen
E j.pique@cnvvakmensen.nl / M 06 51602052

<<GA NAAR DE ENQUETE >>