Al het nieuws

Enquête over cao-impasse ING: jij mag het zeggen

De afgelopen 1,5 week zijn er medewerkersbijeenkomsten geweest over de cao-impasse. Nu ben jij aan zet. Door het invullen van de enquête kan jij laten weten wat je vindt.

Opschorten van het overleg is noodzakelijk
Woensdag 10 maart jl. hebben CNV vakmensen en de andere twee vakorganisaties gezamenlijk de conclusie moeten trekken dat verder onderhandelen over onze cao geen zin meer heeft op dit moment. De standpunten over de loonparagraaf lopen te zeer uiteen.
CNV Vakmensen en de andere vakorganisaties willen een collectieve loonsverhoging en een fatsoenlijke inschalige verhoging. ING wil geen collectieve loonsverhoging en een beperkte en lagere dan voorheen inschalige verhoging geven. In de vorige nieuwsbrieven en informatiesessies ben je daarover ingelicht.

Nu ben jij aan zet: vul de enquête in
Om duidelijkheid te krijgen wat jij en je collega’s vinden, hebben we een enquête opgesteld.
Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je met dit webadres op internet de enquête invullen: https://bit.ly/3tZP1sZ 
Vul die enquête vooral in. Je collega’s kunnen ook de enquête invullen, of zij nu lid zijn of niet. Je hebt tot en met 8 april 2021 de tijd om de enquête in te vullen. Met de uitslag hiervan gaan wij op 13 april a.s. in gesprek met ING.

jeachterban
Wij rekenen op jou en jij kunt op ons rekenen! Ook via www.jeachterban.nl/ING kan je reageren.

Ike Wiersinga, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2350 0986 / E i.wiersinga@cnvvakmensen.nl