Al het nieuws

Enquête cao Zuivel 2020. Waar wil jij op inzetten?

In 2020 gaan de onderhandelingen voor een nieuwe cao Zuivel weer van start. In de aanloop hier naartoe willen we graag weten wat jij belangrijk vindt. We willen je uitdagen om je mening te geven. Vul daarom de enquête in.

Op dit moment verzamelen we ideeën voor de nieuwe cao. Alle reacties die we krijgen nemen we mee bij het opstellen van onze voorstellen. Uit het aantal reacties leiden wij af hoe belangrijk een bepaald onderwerp is.

Met deze ideeën en het arbeidsvoorwaardenbeleid 2020 van CNV Vakmensen maken we een voorstellenbrief. Deze voorstellenbrief wordt door de cao-commissie (leden werkzaam in de Zuivel) in februari vastgesteld. De vastgestelde voorstellenbrief sturen we als inzet voor de cao-onderhandelingen naar de werkgevers.

In de maanden december en januari kunnen alle werknemers in de zuivel reageren op de enquête. Alle collega’s kunnen dus reageren.

Klik op deze link om de enquête in te vullen

Met jouw inbreng komen we tot een goede cao.

Zie jij te weinig van de vakbond in jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op, zodat we hier iets aan kunnen doen. CNV Vakmensen zijn we samen.

Henk Jongsma
bestuurder zuivel
M: 06 22 38 30 73
E: h.jongsma@cnvvakmensen.nl