En nu jij!

"Ik heb alleen maar opgepast", "Dat is een typisch vrouwenbaantje", "Vrouw (zonder naam) wordt baas bij...", "Hoe doet ze het toch met de kinderen", "Mutti Merkel", herkenbaar? In juni publiceerde het CPB een onderzoek, waaruit bleek dat vrouwen 7 jaar na de komst van een eerste kind de helft van het inkomen verliezen. Steeds meer vrouwen werken en we dachten dat we er waren. Maar nog steeds wordt er anders gekeken naar vrouwen die werken, én, laten we eerlijk zijn, dat doe jezelf misschien ook wel, maar je weet ook hoe sterk vrouwen kunnen zijn. Tijd om daar eens wat meer bij stil te staan. Daarom organiseert CNV Vakmensen speciaal voor jou op 29 september een leuke avond in Apeldoorn.
Wat staat er op het programma
  • Waar lopen jonge vrouwen tegenaan als ze willen werken: door Lili Grandiek, student en jonge werkende vrouw.
  • Wat zijn de biologische verschillen tussen mannen en vrouwen en de invloed die dat (ook onbewust) op ons heeft, ook als het gaat om hoe wij tegen ons werk en onszelf aankijken; "altijd weer die hormonen": door Willy Lieferink. 
    Er is ook informatie over het CNV-project Vrouwen en Overgang.
  • Tenslotte tips om ons te helpen onszelf en ons werk beter te verkopen: door Marianne van Zijp en Petra Mooring van Loopbaanadviesbureau James.
  • En natuurlijk is er (ook tussendoor) tijd voor een meet & greet, alles onder het genot van een hapje en een drankje.
Wanneer en hoe laat
Op woensdagavond 29 september in een ruimte bij restaurant Malkenschoten, Arnhemseweg 357, 7333 NH APELDOORN. Er is voldoende parkeerruimte. Kom je met het openbaar vervoer? De halte van buslijn 43 is vlak in de buurt.
Je bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Heb je geen tijd om te eten? Wij zorgen dat er voor iedereen bij binnenkomst een klein hapje te eten klaar staat. We verwachten dat de avond rond 21.30 uur is afgelopen.

Voor wie
Jíj bent van harte welkom, maar ook je vrouwelijke collega die misschien (nog) geen lid is van de vakbond.
Ook leuk: deze avond kost je niets.

Heb jij net zoveel zin in deze avond als wij?
Geef je dan vóór 15 september aanstaande op.

Klik HIER om je aan te melden. Je kunt bij je aanmelding aangeven of je alleen komt of met een introducee. Doe het wel snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Sandra Kuijer, Yvonne Struikenkamp en Aletta Bulsink
CNV Vakmensen, regio 8
info8@cnvvakmensen.nl

Natuurlijk houden wij rekening met de Corona-voorschriften. Als het nodig is om de avond naar een later tijdstip te verplaatsen, dan doen we dat. We gaan ervan uit dat je niet komt als je (mogelijk) ziek bent.