Eindbod Allnex een feit

Geen wijzigingen in voorgaand eindbod Allnex, leden gaan nu stemmen. Allnex heeft haar uiteindelijk eindbod toegestuurd. Deze tref je in de bijlage aan.

Stemmen

Dit bod is niet gewijzigd ten opzichte van het eindbod dat ons eerder tijdens de laatste onderhandelingsronde is gepresenteerd. Dit betekent dat dit eindbod nu ter stemming ligt en we jullie vragen aan te geven of je voor of tegen het eindbod bent.

Klik hier om je stem uit te brengen.
Stemmen kan tot en met vrijdag 18 november. We gaan eerst schriftelijk stemmen over het eindbod, vervolgens informeren wij jullie hoe verder.  Voor de goede orde; in tegenstelling tot wat we eerst van plan waren is er komende dinsdag 15 november dus geen ledenraadpleging in de Deelemanzaal.

Mededeling

Tenslotte nog een mededeling vanuit de CNV-organisatie. Vanwege pensionering heeft Pierre Verdult zijn kaderwerk neergelegd. Pierre wordt opgevolgd door Rinke de Ridder. Rinke is thans al lid van de onderhandelingsdelegatie. Hierbij willen we Pierre danken voor de vele jaren dat hij zich heeft ingezet voor het vakbondswerk bij Allnex. Rinke wensen we veel succes bij de opvolging van Pierre.

Praat mee op de cao-pagina

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga naar de cao-pagina>>

Mede namens de kaderleden Rinke de Ridder en Peter Passier,

Hubert Koetsveld, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6579/ h.koetsveld@cnvvakmensen.nl
en
Peter Vlaming, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5329 5256 / p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error