Al het nieuws

DSM Pensioenregeling infosessies

Begin 2021 moet de pensioenovereenkomst met PDN vernieuwd worden. In eerdere nieuwsbrieven hebben we daar een eerste uitleg over gegeven.

Nu zouden we het liefst fysieke ledenvergaderingen organiseren om jullie verder bij te praten. Maar we weten niet hoe de corona-crisis zich verder ontwikkelt. Op dit moment zouden we een bijeenkomst moeten organiseren, waarbij de 1.5 meter afstand gaat gelden, en dan hebben we hele ruime zalen nodig. Maar als er weer een nieuwe uitbraak komt, zitten we op het laatste moment met de handen in het haar. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om het deze keer digitaal te organiseren.

Om jullie goed te kunnen bijpraten, houden we op 3 september een 5-tal digitale teamsvergaderingen alléén voor leden.

  • 09.00 uur de eerste teamsmeeting
  • 11.00 uur de tweede teamsmeeting
  • 13.00 uur de derde teamsmeeting
  • 15.00 uur de vierde teamsmeeting
  • 19.00 uur de vijfde teamsmeeting 

Je kunt je voorkeur aangeven voor een van de teammeetings door op de volgende link te klikken: https://nl.surveymonkey.com/r/KWTQS6F.

Leden van CNV Vakmensen hoeven op dit inschrijfformulier géén huisadresgegevens in te vullen, wél e-mailadres, DSM bedrijf en locatie en lidmaatschap aankruisen.

Je kunt maar 1 meeting kiezen. Geef je op vóór 25 augustus. De meetings zitten vol bij 25 deelnemers per keer en gaan niet door bij minder dan 5 deelnemers per keer. Mochten we veel meer aanmeldingen hebben dan gaan we op dat moment naar meer mogelijkheden kijken. Een dag voor de meeting, op 2 september, ontvang je de link om mee te doen met de betreffende teamsmeeting. We zijn benieuwd naar de aanmeldingen.

CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar!


Namens de delegatieleden John Mokveld en Roland Bezemer,
Ron Smeets
Bestuurder CNV Vakmensen
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl