Al het nieuws

Doe mee aan corona webinar voor de groene sector!

Deze tijd van corona roept veel vragen op, ook over werk en inkomen. Om daar antwoord op te geven nodigt CNV Vakmensen je uit voor een webinar op donderdag 23 april van 19.00 tot 19.30 uur. We hopen je dan digitaal te ontmoeten.

CNV Vakmensen staat leden en niet-leden bij, zeker in tijden van corona. Op onze website www.cnvvakmensen.nl bieden wij volop informatie. Ook kun je met je vragen terecht bij CNV Info (030-7511007). Maar we willen je daarnaast nog op een andere manier informeren en de gelegenheid geven om vragen te stellen: via een webinar.

Wat is een webinar?
Een webinar is een digitale bijeenkomst via internet. Daar kun je zonder dat je naar een centrale plek hoeft te reizen een bijeenkomst volgen over een bepaald onderwerp en is er ook de mogelijkheid om te reageren of vragen te stellen. Ideaal dus voor deze tijd waarin we geen groepsbijeenkomsten kunnen organiseren. We gaan dit webinar nu dus organiseren vanuit CNV Vakmensen voor leden en niet-leden in de agrarische en groene sector. Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door Colland (www.collandarbeidsmarkt.nl )

Uitnodiging
We nodigen je uit om dit webinar te volgen op donderdag 23 april van 19.00 tot 19.30 uur door op deze link https://us02web.zoom.us/j/84360902110
te klikken op je telefoon, tablet of computer. Dan kom je in een videobelomgeving terecht waarin je het webinar over de gevolgen van corona voor werk en inkomen kunt volgen en via de chat of het mailadres t.orie@cnvvakmensen.nl vragen kunt stellen. Vergeet niet uw geluid uit te zetten zodat niet iedereen uw achtergrondgeluiden hoort.

Vragen die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

  • Kan mijn werkgever eisen dat ik vakantiedagen opneem?
  • Heb ik recht op zorgverlof als ik thuis moeten blijven omdat mijn kind niet naar school kan?
  • Is mijn werkgever verplicht mij te beschermen tegen corona op mijn werk?
  • Enzovoorts.

Tijdens het webinar zullen CNV-bestuurder voor de agrarische en groene sector Jeroen Warnaar en bestuurder/jurist Loes Dreschler informatie geven en beschikbaar zijn voor vragen en is bestuurder Tjeerd Orie op de achtergrond beschikbaar. We weten niet of we aan alle vragen toe komen tijdens het webinar, maar anders proberen we die in de vragen erna te beantwoorden. Doe dus mee!

We hopen je donderdag 23 april om 19.00 uur te digitaal te ontmoeten. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ). Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl .