Cao-traject Allnex van start

Donderdag hebben wij een eerste overleg gehad met CNV, FNV en de directie van Allnex over de nieuwe cao. In dit overleg hebben wij onze voorstellenbrief toegelicht en aangegeven waarom wij het belangrijk vinden dat er flinke verbeteringen zullen gaan plaatsvinden voor jullie in deze cao.

Verder heeft de directie tijdens dit overleg toegelicht hoe het bedrijf er momenteel voor staat en wat volgens hen de kansen en risico’s zijn voor de toekomst van Allnex. 

We hebben afgesproken om op donderdag 25 augustus in onderhandeling te gaan over onze voorstellen. We hebben op die dag ruim de tijd uitgetrokken, omdat we hopen en het voornemen hebben om die dag ook gelijk met een onderhandelingsresultaat te komen. Uiteraard zal elk resultaat eerst aan jullie, de leden, voorgelegd worden. Mochten jullie in de tussentijd nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben laat het dan gerust via Peter Passier of Pierre Verdult weten!

Tevens kan dit via onze e-mailadressen: h.koetsveld@cnvvakmensen.nl en p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Meepraten of een vaag stellen

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Mede namens Peter en Pierre,
Peter Vlaming en Hubert Koetsveld, bestuurders CNV Vakmensen