Bruil Mortel cao-onderhandelingen van start

In mei 2018 hebben we voor de eerste keer officieel met jullie werkgever gesproken over één cao voor Mortel voor Bruil.

Zoals jullie weten, is er een uitgebreid ophaaltraject doorlopen op 14 december en 7 januari, om van de werknemers te horen of wij namens de werknemers Bruil werkzaam onder de (huidige) mortel cao een nieuwe cao mogen afsluiten met Bruil. En wat zij in die cao geregeld willen zien. De punten die we daar besproken hebben zijn de basis voor onze gezamenlijke (CNV Vakmensen en FNV) voorstellen. In de bijlage kun je de exacte voorstellen lezen. 

De eerste onderhandelingen zullen 24 januari plaatsvinden waar wij een toelichting zullen geven op onze voorstellen. Ik zal je daarna informeren over de voortgang van de onderhandelingen. Vind jij het een interessant traject en wil je samen met mij de onderhandelingen doen, dan nodig ik je uit als lid van CNV Vakmensen om met mij als kaderlid naar de onderhandelingen te gaan. Hiervoor kun je mij bellen.

Is je collega nog geen lid van CNV Vakmensen? Maak hem/haar dan nu lid: we hebben jullie steun in dit proces hard nodig.

CNV Vakmensen vindt dat het tijd wordt om samen te laten zien, dat het ons ernst is met onze pensioenen. De tijd van praten is voorbij. Teken daarom onze petitie om duidelijk te maken dat je achter ons standpunt staat, klik dan hier en je komt op onze speciale websitepagina. Onze leden die deze nieuwsbrief per post ontvangen, kunnen de volgende tekst op internet  in de adresregel typen om de petitie te openen: https://www.cnvvakmensen.nl/themas/pensioen/pensioen-standpunt-cnv/petitie

Willem Timmer
bestuurder
E.: w.timmer@cnvvakmensen.nl
M.: 06 51 20 29 57                           

 

Downloads