Breng je stem uit over het onderhandelingsresultaat cao Metaal & Techniek

De cao Metaal & Techniek is bijna klaar. Jouw stem is nu nodig om het af te ronden. Op 8 april bereikten we overeenstemming met de werkgevers in de goud/zilversmederijen, de carrosseriebouw, de installatie en de isolatie. Op 15 april volgden ook de werkgevers in de metaalbewerking

Onderhandelingsresultaat

En nu is het laatste woord aan jou, als lid van CNV Vakmensen. Namens jou heb ik, samen met ons cao-commissielid Peter de Vries, immers onderhandeld. Let wel, alleen leden van CNV Vakmensen hebben het recht om te stemmen. Dit is nu precies de inspraak op arbeidsvoorwaarden die we bedoelen als we reclame maken voor onszelf. Want leden bepalen onze inzet voor de cao en sociaal plan én ze beoordelen het resultaat.
Gisteren hadden we een digitale vergadering opgezet, waarin alle leden die daarin waren geïnteresseerd nog extra uitleg kregen over het onderhandelingsresultaat. Voor hen en voor jou is nu het moment dat je jouw stem kunt uit brengen.

Stemmen

Klik hier om je stem uit te brengen 
je hebt tot uiterlijk maandag 2 mei 12.00 uur de tijd.
Ontvang je deze nieuwsbrief via de post dan kan je de stemming vinden op de cao-pagina. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ Metaal en Techniek in het cao zoekveld. Klik vervolgens in de tijdlijn op stemmen; daarin staat de link om je stem uit te brengen. Voor de zekerheid heb ik het onderhandelingsresultaat nog eens meegestuurd met deze uitnodiging tot stemmen. Uiteraard mag je mij mailen als je toch nog vragen hebt.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie op de cao-pagina Metaal en Techniek.

Tip

Als je nou de volgende keer nóg directer op jouw cao wil zitten, stuur me dan een e-mail. Jouw directe mening telt!

CNV Vakmensen
Bernard Zijlstra
onderhandelaar cao Metaal & Techniek
E: b.zijlstra@cnvvakmensen.nl
en
Peter de Vries
Voorzitter cao-commissie Metaal & Techniek

Downloads

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Metaal en Techniek blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.