Al het nieuws

Breng je stem uit op het Sociaal Plan Vlastuin Group

Met onze vorige nieuwsbrief hebben CNV Vakmensen, FNV en RMU jullie geïnformeerd over het bereikte principe akkoord met jullie werkgever over een Sociaal Plan voor de aankomende reorganisatie. De gemaakte afspraken en de voorwaarden moesten nog in het Sociaal Plan worden uitgewerkt.

Daarover hebben we ook instemming met je werkgever bereikt en de tekst en het sociaal plan doen wij je hierbij toekomen. Zie bijlage Sociaal Plan. Graag nodigen wij je, als lid van CNV Vakmensen uit om je stem op dit Sociaal Plan uit te brengen.   

Vragen stellen
Gezien de coronamaatregelen is het nog niet mogelijk om ledenbijeenkomsten te organiseren. Om die reden hebben CNV Vakmensen, FNV en RMU gisteren een bijeenkomst via Skype georganiseerd. Daar hebben de nodige leden en niet leden aan deelgenomen. Toch willen wij je alsnog de kans geven om je vragen te stellen. Je kunt mij een e-mail sturen: g.vancuijk@cnvvakmensen.nl of bellen: 06 2013 4089. Ook als je hebt deelgenomen aan de Skype-bijeenkomst maar je nog vragen hebt, neem dan met mij contact op.

Stemmen
Stemmen kan digitaal tot 16 augustus 2020. Klik hier om meteen digitaal jouw stem uit te brengen. De nieuwsbrief vind je ook op onze website https://www.cnvvakmensen.nl/caos/metaal&techniek. Hierin staat ook de link naar de stemming. Voor alle duidelijkheid, alleen leden van de vakbonden mogen hun stem uitbrengen. Het is nu aan jou om ons te laten weten wat je van het Sociaal Plan vindt. Wij nodigen je dan ook van harte uit om je stem op het Sociaal Plan uit te brengen. 

Mede namens Hafid Chaaby, FNV en Johann Honders, RMU,
Gerard van Cuijk, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 20134089
E g.vancuijk@cnvvakmensen.nl  

Downloads