Al het nieuws

Binnenkort ook in de Achterhoek? CNV peilt belangstelling voor Ladiesnight.

Nadat we in de afgelopen jaren al een aantal heel succesvolle Ladiesnights hebben gehouden in Utrecht en Apeldoorn, hebben we het plan om dit nu wat dichterbij huis te laten plaatsvinden. Je krijgt dit bericht nu omdat we willen peilen of er voldoende belangstelling is, want wij kunnen wel enthousiast zijn; de vraag is: ben jij dat ook?

Speciaal voor jou

Speciaal voor onze vrouwelijke leden en hun moeders, dochters, zussen, vriendinnen, vrouwelijke collega’s enzovoort wil CNV Vakmensen dit jaar op een doordeweekse avond in november een Ladiesnight organiseren, in Doetinchem of omgeving. Een avond waarin jij als vrouwelijke werknemer centraal staat. Is dat ook iets voor jou?
In principe is de avond gratis. 

Onze ervaringen

Tijdens de Ladiesnights in Utrecht en Apeldoorn hebben we met heel veel vrouwen op een ontspannen, gezellige en vrolijke manier stil gestaan bij zaken waar je als werkende vrouw tegenaan kunt lopen. Het ging over hoe we tegen werken aankijken, hoe er tegen ons wordt aangekeken, over je ambities, over de combinatie van werken en privé, over wat hormonen doen met je lijf, over gezond eten en vitaal blijven, over hoe wij denken dat mensen tegen ons aankijken (en hoe vaak dat helemaal niet klopt).  En dat op een manier die past bij vrouwen, met een lach, relativerend, vrolijk en gezellig.

Voldoende interesse

We willen graag weten of het jou leuk lijkt of niet en of je naar een Ladiesnight zou komen, want het is natuurlijk vooral leuk als we met voldoende vrouwen zijn. Daarom hebben we een korte vragenlijst opgesteld. Je komt bij de vragenlijst door HIER te klikken. Het invullen kost je niet meer dan een paar minuten. We hopen dat je de vragenlijst wilt invullen vóór 8 juni a.s.

Kans op kaartjes voor Burgers'Zoo

Onder de inzendsters verloten we twee kaartjes voor Burgers’Zoo in Arnhem.

 

Alvast veel dank voor het invullen en wie weet tot ziens!

Yvonne Struikenkamp, Sandra Kuijer en Aletta Bulsink

CNV Vakmensen regioteam 8, organisatie Ladiesnight
info8@cnvvakmensen.nl
06-204 71 888 (mobiel Aletta)