Al het nieuws

Bijeenkomst over ziek door rijden op elektrische bus en/of DC 800 5 augustus 2020

Jullie lezen hieronder informatie over CNV WEETJE: Bedankt en vaarwel! In de bijlage treffen jullie tevens informatie aan over de bijeenkomst van 5 augustus over ziek doorrijden op elektrische bus en/of DC 800.


Om maar met de deur in huis te vallen: op 20 augustus heb ik mijn laatste werkdag bij CNV Vakmensen. Eerst hoop ik te genieten van mijn openstaande verlofdagen. Aansluitend ga ik met vervroegd pensioen.

In mei 1996 ben ik gestart als bestuurder personenvervoer bij de Vervoersbond CNV, later CNV Bedrijvenbond en CNV Vakmensen. Vanaf dat moment heb ik vooral gewerkt in de sector Stads-en Streekvervoer: Stadsbus Maastricht, Hermes, Veolia Transport Limburg, Veolia Transport Brabant, Arriva Limburg en Arriva Brabant. Bijna een kwart eeuw heb ik met veel plezier jullie belangen mogen behartigen. Aan die tijd komt nu dus een einde.

Vanaf 21 augustus zal mijn collega bestuurder Sijtze de Bruine, 1e cao onderhandelaar cao Multi Modaal, mij zowel in Limburg en Brabant tijdelijk vervangen.

Zijn contactgegevens:
Telefoon      06-57565090
E-mail         s.debruine@cnvvakmensen.nl

De sollicitatieprocedure voor de bestuurder die mij definitief gaat vervangen bij Arriva Limburg en Arriva Brabant is inmiddels opgestart. Met een beetje geluk zal hij/zij eind 2020 benoemd zijn en het stokje van Sijtze de Bruine overnemen.

Ofschoon ik nog met veel plezier werk, heb ik toch besloten bijna 3 jaar voor mijn AOW leeftijd met vervroegd pensioen te gaan. Je werkt immers om te leven, bij voorkeur Bourgondisch ingekleurd. Samen met mijn vrouw hopen we nog leuke dingen te kunnen doen, zoals vrijwilligerswerk bij Zonnebloem. Soms hoef je zelfs niets te doen om iets prachtigs mee te mogen maken: eind oktober hopen we voor de eerste maal oma en opa te worden. Een nieuwe uitdaging waar wij reikhalzend naar uitkijken.

Het CNV zal ik overigens niet geheel loslaten.
Vanaf 21 augustus ben ik in Zuid-Limburg CNV Vertrouwenspersoon. Je kan als CNV-lid bij een CNV Vertrouwenspersoon terecht voor informatie of advies tijdens je ziekteverlof. Een vertrouwenspersoon kan ook mee gaan naar een keuring van het UWV, voor ondersteuning en begeleiding. Voor meer informatie: zie https://www.cnvvakmensen.nl/diensten/vertrouwenspersoon
Dus wie weet: tot ziens!

Leden het ga jullie goed. Bedankt voor jullie steun en vertrouwen. Houdt het gezond en veel werkplezier bij Arriva. Vaarwel!

Jean-Marie Severijns,
bestuurder CNV Vakmensen
M. 06-51602160
E. j.severijns@cnvvakmensen.nl