Al het nieuws

Bedrijfsbezoek Agruniek Rijnvallei

Bezoek aan directie/PZ
Op 22 maart bezoek ik Agruniek Rijnvallei
Het is alweer een tijdje geleden dat ik Agruniek Rijnvallei heb bezocht en met de directie/PZ heb gesproken. Hoogste tijd dus om weer een keer langs te komen. Ondertussen ben ik behalve de bestuurder die het bedrijvenwerk voor de Graan be- en verwerkende bedrijven in Midden en Oost Nederland in zijn pakket heeft ook verantwoordelijk geworden voor de cao en het sociaal fonds.

Stel me op de hoogte
Agruniek Rijnvallei is een belangrijke speler voor de cao. Voor mij is het dan ook belangrijk te weten wat er speelt. Heb je informatie waarvan jij denkt dat ik dit in verband met de cao moet weten, stuur dan een e-mail of bel me op mijn mobiele nummer 06-51203004. Dit moet je uiteraard ook doen als je wilt dat ik een bepaald onderwerp bij de directie moet aankaarten.
Het spreekt voor zich dat ik alle informatie vertrouwelijk behandel. Wees vooral niet terughoudend.

Datum
Graag wil ik je informatie hebben vóór 22 maart 2019, zodat ik dat indien gewenst met de directie kan bespreken.
Voor deze datum staat het overleg namelijk gepland.

Terugkoppeling
Van het gevoerde gesprek zal ik via een nieuwsbrief een terugkoppeling geven.

Contactpersoon
Ik ben op zoek naar aanspreekpunten binnen Agruniek Rijnvallei. Het liefst op verschillende afdelingen.
Het betekent niet dat je direct bekend bent voor leidinggevenden; het kan ook low-profile. Met jou overleg ik hoe we het voor jou op een zo'n aangenaam mogelijke manier invullen. Als bedrijfscontact persoon kan ik je bijvoorbeeld vragen eens te peilen hoe er tegen bepaalde cao-voorstellen op je afdeling of in het bedrijf wordt aangekeken.

Lidmaatschap belangrijk
Jij weet dat natuurlijk wel, maar is je collega daarvan ook overtuigd? Praat eens met hem/haar. Als hij/zij nu lid wordt dan profiteert hij/zij tijdelijk van onze unieke kortingsactie. De eerste 6 maanden krijg je namelijk elke maand 50% korting op je contributie. Zie ook de achterkant van deze nieuwsbrief

hartelijke Groeten,

Wietze Kampen
Bestuurder