Al het nieuws

7 februari online spreekuur Team Zuid-Holland-Zuid, Ridderkerk

In jouw regio is er een kantoor van CNV Vakmensen welke dichterbij is dan voorheen. Dit regiokantoor bestaat uit een team CNV’ers die informatie en advies kan geven over jouw werk en inkomen. Maak daar gebruik van!

Elke eerste maandag van de maand organiseert CNV Vakmensen een spreekuur (tenzij dit een erkende feestdag is). Hier kun je terecht met al jouw vragen. Dus heb je bijvoorbeeld vragen over jouw salaris, verlof, toeslagen, reiskosten, budget voor opleidingen of pensioen of wat anders, dan nodigen wij je van harte uit om een afspraak te maken. Ons team van vakbondsbestuurders, juristen en vakbondsconsulenten staat voor jou klaar.

Het eerstvolgende spreekuur vindt plaats op:
Maandag 7 februari 2022
18:00 – 21:00 uur
bij CNV Vakmensen, Ridderkerk

Corona
Gezien de coronasituatie kiezen we er alsnog voor om niet fysiek bij elkaar te komen. Gelukkig kan er ook veel online, dus voorlopig gaan we daarmee door. Wil je graag een afspraak, stuur even een mailtje naar inloopvraagbaak-zhz@cnvvakmensen.nl en wij spreken met jou dan een geschikt tijdstip af. We plannen ongeveer een half uur voor je in.

Individuele pensioensituatie
Als je vragen hebt over jouw persoonlijke pensioensituatie, bijvoorbeeld hoeveel pensioen je hebt opgebouwd tot nu toe, hoe hoog de verwachte uitkering is die je ontvangt als je met pensioen gaat en of het mogelijk is om jouw pensioen naar voren te halen, adviseren wij contact op te nemen met jouw pensioenfonds en/of een financieel deskundige. Uiteraard kunnen wij informatie geven over jouw pensioen(regeling), maar voor individuele berekeningen inzake jouw verwachte pensioenuitkering verwijzen we jou graag naar de experts die jou hierin kunnen helpen.

Val jij onder de cao's Bouw&Infra, Timmerindustrie, Schilders, Afbouw (Stucadoors), Natuursteen, Meubel, Houthandel, Bikudak of Woondiensten en je hebt een vraag over je pensioen of over de mogelijkheden om eerder te kunnen stoppen met werken, dan kun je ook rechtstreeks contact opnemen met onze vakbondsconsulenten voor de bouw, dat zijn voor jouw regio Corry van den Hil, c.vandenhil@cnvvakmensen.nl tel. 0653900082 of Gust Kuijsten g.kuijsten@cnvvakmensen.nl tel. 0620019315. Dat is nog sneller.

Niet leden
Voor jou als lid kun je natuurlijk altijd bij jouw vakbond terecht. Mocht je het vergeten zijn, het nummer van CNV Info is 030-7511007. Dit spreekuur is dus een extra mogelijkheid. Het is geen probleem als jij je niet-georganiseerde collega ook wijst op ons online spreekuur, graag zelfs. We staan hem of haar graag te woord. Je kunt ze verwijzen naar het eerdergenoemde e-mailadres.

Vragen en/of opmerkingen?
Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via de email: inloopvraagbaak-zhz@cnvvakmensen.nl

CNV Vakmensen
Team Zuid-Holland-Zuid
Kastanjelaan 18
Ridderkerk