Al het nieuws

6 december online spreekuur team Zuid-Holland-Zuid, Ridderkerk

In jouw regio is er een kantoor van CNV Vakmensen welke dichterbij is dan voorheen. Dit regiokantoor bestaat uit een team CNV-ers die informatie en advies kunnen geven over jouw werk en inkomen. Maak daar gebruik van!
Elke eerste maandag van de maand organiseert CNV Vakmensen een spreekuur (tenzij dit een erkende feestdag is). Hier kun je terecht met al jouw vragen. Dus heb je bijvoorbeeld vragen over jouw salaris, verlof, toeslagen, reiskosten, budget voor opleidingen of pensioen of wat anders, dan nodigen wij je van harte uit om een afspraak te maken. Ons team van vakbondsbestuurders, juristen en vakbondsconsulenten staat voor jou klaar. 

Het eerstvolgende spreekuur vindt plaats op:
Maandag 6 december 2021
Tijdstip: 18.00 - 21.00 uur
Locatie CNV Vakmensen,
Kastanjelaan 18 te Ridderkerk

Corona 
Ondanks dat er veel versoepelingen zijn van de coronamaatregelen het toelaten, helpen we je vooralsnog online. Wil je een afspraak, stuur even een mailtje naar inloopvraagbaak-zhz@cnvvakmensen.nl met vermelding van een gewenst tijdstip en of dat je via telefoon of met beeldbellen een afspraak wil. 
Je ontvangt van ons een bevestiging met het tijdstip waarop we je online te woord staan. We plannen ongeveer een half uur voor je in.

Individuele pensioensituatie
Als je vragen hebt over jouw persoonlijke pensioensituatie, bijvoorbeeld hoeveel pensioen je hebt opgebouwd tot nu toe, hoe hoog de verwachte uitkering is die je ontvangt als je met pensioen gaat en of het mogelijk is om jouw pensioen naar voren te halen, adviseren wij contact op te nemen met jouw pensioenfonds en/of een financieel deskundige. Uiteraard kunnen wij informatie geven over jouw pensioen(regeling), maar voor individuele berekeningen inzake jouw verwachte pensioenuitkering verwijzen we jou graag naar de experts die jou hierin kunnen helpen.  

Val jij onder de cao's Bouw&Infra, Timmerindustrie, Schilders, Afbouw (Stucadoors), Natuursteen, Meubel, Houthandel, Bikudak of Woondiensten en je hebt een vraag over je pensioen of over de mogelijkheden om eerder te kunnen stoppen met werken, dan kun je ook rechtstreeks contact opnemen met onze vakbondsconsulenten voor de bouw, dat zijn voor jouw regio Corry van den Hil, c.vandenhil@cnvvakmensen.nl  tel. 06 53 90 00 82 of Gust Kuijsten g.kuijsten@cnvvakmensen.nl tel. 06 20 01 93 15. Dat is nog sneller. 

Niet leden
Voor jou als lid kun je natuurlijk altijd bij jouw vakbond terecht. Mocht je het vergeten zijn, het nummer van CNV Info is 030 751 10 07. Dit spreekuur is dus een extra mogelijkheid.  
Het is geen probleem als jij je niet-georganiseerde collega ook wijst op ons online spreekuur, graag zelfs. We staan hem of haar graag te woord. Je kunt ze verwijzen naar het eerdergenoemde e-mailadres.  

Vragen en/of opmerkingen?
Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via de email: inloopvraagbaak-zhz@cnvvakmensen.nl  

CNV Vakmensen 
Team Zuid-Holland-Zuid 
Kastanjelaan 18 
Ridderkerk