Over ons

NEXTNOW

Welkom op NEXTNOW, dé website waar je alle informatie kunt vinden omtrent studie, stage, werk en bijbaan. NEXTNOW is een product van CNV Vakmensen en richt zich specifiek op jongeren. 

Sinds een aantal jaar is CNV Vakmensen bezig met het onder de aandacht brengen van de vakbond bij de jongeren. Dit wordt onder de noemer Probeer-de-Bond gedaan, door het geven van gastlessen en workshops op diverse ROC’s door heel Nederland. De jongeren die gastlessen en workshops krijgen, kunnen twee jaar lang gratis lid worden van CNV Vakmensen. Inmiddels zijn er ruim 25.000 leden jonger dan 27 jaar geregistreerd. Deze leden profiteren van alle voordelen die een vakbond te bieden heeft, van rechtsbijstand tot korting op verzekeringen en van hulp bij de belastingaangifte tot antwoord op alle vragen omtrent werk en inkomen. Daarnaast ontvingen deze leden het jongerenblad NEXT. Ontvingen ja, want NEXT heeft plaatsgemaakt voor NEXTNOW. 

Op NEXTNOW kunnen onze leden én al onze niet-leden of bijna-leden terecht voor informatie die helpt bij het voorbereiden op of het bestormen van de arbeidsmarkt. Dagelijks zal er een artikel op de website geplaatst worden. De artikelen hebben altijd een relatie met studie en/of werk. De ene keer in hele serieuze vorm (hoe doe ik belastingaangifte?) en de andere keer meer voor de fun (hoe overleef je een lange en saaie vergadering?). 

NEXTNOW is naast deze website ook te volgen op Facebook. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan door een e-mail te sturen naar nextnow@cnvvakmensen.nl. Wij proberen altijd zo snel mogelijk op inkomende berichten te reageren.