Even goed lezen
Time to get inspired

10 populaire vrouwelijke bloggers

Wat wil jij worden als je groot bent? Verpleegster, brandweerman of piloot?

Nee, blogger!

Een beroep populairder dan ooit. Ik hoor je denken: beroep? Jazeker, ons land telt een aantal best succesvolle bloggers. En vandaag maak ik een top 10 van powervrouwen met een blog.

 1. Beautygloss
  Mascha Feoktistofa is één van de grootste bloggers van Nederland. Haar blog Beautygloss heeft dagelijks 110.000 en maandelijks meer dan 866.000 unieke bezoekers. Zij schrijft over over wat te maken heeft met, jawel, beauty. Onlangs maakte zij een schokkende bekendmaking. Welke? Lees het hier >

 2. Beautylab
  Één van de grootste Nederlandse bloggers: Serena Verbon. Serena blogt over: beauty, fashion, food, lifestyle en interieur. Daarmee bereikt ze zo’n 760.000 bezoekers per maand. Serena werkt bijvoorbeeld samen met het schoenenmerk Sarenza. Maar blogt ook samen met haar zussen over reizen.

 3. Miss Lipgloss
  Een dame uit hetzelfde rijtje is Cynthia Schultz. Zij heeft maar liefst 1,2 miljoen unieke bezoekers per maand! Naast haar fulltime job als beautyblogger werkt Cynthia ook als beauty deskundige bij het RTL programma Koffietijd en presenteert ze het programma TLC Make-up.

 4. Chickslovefood
  Een blog vol food, food, food! Van gezonde recepten tot foodfun. Gezond, simpel en lekker eten. Met hun creatieve recepten inspireren Nina en Elise maandelijks zo’n 450.000 unieke bezoekers.

 5. Girlslovetorun
  Jouw online workout! Francien en Joyce zijn verslaafd aan hardlopen. Tja, daar snap ik dan weer niks van (haha). Op dit moment bereiken ze 40.000 unieke bezoekers per maand. Ze werken samen met grote merken als Nike, Adidas en KLM. Wow!

 6. Jiami
  Een meisje van zestien (!) met haar eigen blog over lifestyle, fashion en beauty. Verschillende prijzen heeft ze in de wacht gesleept en maandelijks lezen 210.000 bezoekers haar verhalen.

 7. Nikkietutorials.com
  Ooit van Nikkie gehoord? De vrouw van de highlighter! Een Nederlandse dame, ook actief op Instagram, en ook internationaal bekend. Ze blogt en vlogt over beauty in het Engels en bereikt daarmee wereldwijd miljoenen mensen. Op YouTube heeft deze beautygoeroe al meer dan 3,2 miljoen subscribers. Powervrouw!

 8. NSMBL.nl
  Je (her)kent de naam misschien niet meteen (want even serieus: HOE SPREEK JE HET UIT?!) maar we hebben het allemaal weleens voorbij zien komen op Facebook. Hier delen ze de meest grappige inspiratie. Anna Nooshin, initiatiefneemster van NSMBL, creëert een creatief stukje online platform waarbij dagelijks inspiraties verschijnen op het gebied van mode, lifestyle en het leven. Het platform wordt maandelijks bezocht door 1,1 miljoen mensen!

 9. Ohmyfoodness
  Sabine Koning schrijft op haar blog Ohmyfoodness.nl over food en reizen. Leuke hotspots in combinatie met voeding zijn onderwerpen waar Sabine regelmatig over blogt voor 175.000 bezoekers per maand.

 10. Uit Pauline's keuken
  Alsof je gewoon even bij een vriendin op bezoek gaat. Gezellig. De meiden van ‘Uit Pauline’s Keuken’ bloggen over alles wat met voeding te maken heeft: simpele (uiteraard niet standaard) gerechten, hotspots en reviews over kookboeken. Onlangs hadden de meiden een samenwerking met Albert Heijn. Deze foodies bereiken een half miljoen andere foodies per maand!

Waar doen ze het toch van?

Ook benieuwd, hoe deze meiden succesvol zijn geworden en hoe je van bloggen je baan kunt maken? Volgende week lees je hier mee over!

Auteur

Kristel Nosairi-Bulthuis
Kristel
Geplaatst op