Even goed lezen
weg naar zon
Het liefst zat je al met je tenen in het zand op een tropische bestemming, maar de werkelijkheid is anders...

De laatste loodjes

Ze zeggen niet voor niets dat de allerlaatste loodjes het zwaarst wegen. Zo is het gewoon. En aangezien het nu juni is en de laatste loodjes tot de vakantie zijn aangebroken, ga ik je vandaag wat tips geven om deze hele situatie te overleven.

 1. Zoek een buddy
  Iemand die in hetzelfde schuitje zit. Lotgenoten zijn altijd een goed idee, voor een praatgroepje maar zeker ook om elkaar te motiveren.
 2. Geniet van vrije dagen
  Het is nog geen echte vakantie, maar het meeste werk is afgerond en er is iets meer tijd om te ehmmm freewheelen zeg maar. En volgens mijn weer-app gaat de komende dagen het zonnetje ook nog eens schijnen. Plan dus iets zonnigs, zoals een dag naar het strand, zodat je al helemaal in the mood komt.
 3. Een beloning voor je doorzettingsvermogen
  Tsja, iemand moet voor de beloning zorgen toch? Een lekker ijsje, die nieuwe slippers of een avondje bijkomen in een fijne strandtent.
 4. Houd het doel voor ogen
  Hoe erg zou het zijn als je nóg een jaar van je leven moet verspillen aan dit schooljaar? Eeuwig zonde toch. Dus daarom: doe je best en zorg dat dit nooit meer terugkomt. Het ultieme doel: een zorgeloze vakantie en een verse uitdaging als je terugkomt.

Goed, en voor wat tips om je concentratie (die gewoonweg op is na maandenlang intensief gebruik) wat te optimaliseren kun je deze oude blogpost nog een teruglezen. Graag gedaan en succes hoor!

Auteur

Anouk Zwager
Anouk
Geplaatst op