Wat is voor jou belangrijk bij cao MITT?

Binnenkort gaan de onderhandelingen over de cao weer van start. CNV Vakmensen vindt het belangrijk om te weten wat jij graag opgenomen wilt hebben in de cao.

Vanzelfsprekend is een belangrijk onderdeel van de cao de loonsverhoging. De enorme inflatie, de gestegen prijzen van energie, benzine maar ook van voedsel, we merken het nog iedere dag. Daarom wordt loonsverhoging door medewerkers meestal als één van de belangrijkste punten genoemd als het gaat om een nieuwe cao. Maar er is meer dat van belang kan zijn. 

Vul de enquête in

Om te weten te komen wat jij belangrijk vindt, hier de link naar een enquête waarvan ik hoop dat deze massaal wordt ingevuld, zodat er een duidelijk beeld is van wat jij en je collega's belangrijk vinden. Vul de enquête uiterlijk 28 september in.
Ontvang jij deze nieuwsbrief per post? Dan kan je deze invullen door in je browser te typen: https://bit.ly/3LzymaH 
Bovendien hoor ik graag wat jij vindt van de generatiepact-regeling. De regeling die bedoeld is voor medewerkers om minder te kunnen gaan werken vanaf 5 jaar voor de AOW-leeftijd. 

Ideeën?

Misschien heb jij wel ideëen over wat je werkgever-of de branche- zou kunnen doen om een aantrekkelijk werkgever te zijn en te blijven. Immers, er is nog steeds behoefte aan personeel, de werkdruk moet in veel bedrijven omlaag en hoe zou je dat voor elkaar kunnen krijgen? Alle ideeën hierover zijn welkom.

De onderhandelingen starten op 3 oktober. Vanzelfsprekend worden jullie tussendoor geïnformeerd over de stand van zaken en ook nu geldt:
Heb je vragen/ wil je informatie?  E-mail naar k.huntjens@cnvvakmensen.nl of bel.

Kitty Huntjens
CNV Vakmensen
M: 06-47826877
E:  k.huntjens@cnvvakmensen.nl 

Heb je vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error