Ultimatum Lantor verzonden. Acties staan voor de deur

Tijdens de leden vergadering van 7 februari hebben jullie een heel duidelijk signaal afgegeven. Het eindbod van Lantor is absoluut onvoldoende en Er is grote bereidheid om over te gaan tot actie om een fatsoenlijke cao af te spreken.

Ultimatum en acties

Op woensdag 15 februari hebben CNV Vakmensen en FNV een ultimatum naar Lantor gestuurd. Een ultimatum is een brief, waarin staat dat Lantor alsnog tegemoet moet komen aan onze eisen. Als Lantor niet tegemoet komt aan onze eisen dan gaan wij actievoeren. Lantor heeft tot dinsdag 21 februari 12 uur ’s middags om tegemoet te komen aan onze eisen. Doen ze dit niet dan zullen er acties volgen.

Acties: hoe, wat, en wanneer?

Wanneer wij actie gaan voeren, hoor je kort voordat we dit gaan doen. Dit om te voorkomen dat werkgever maatregelen kan treffen waardoor effect van acties minder wordt. Praktische zaken over stakingen en over de stakingsuitkering kun je vinden op:

CNV Vakmensen: https://www.cnv.nl/themas/staken/

FNV: https://www.fnv.nl/werk-inkomen/staken

Bekijk deze informatie de komende dagen en neem contact met ons op als je vragen hebt.

Whatsapp groep

Uiteraard zullen we jullie de komende tijd via nieuwsbrieven informeren. Collega’s die in actiecomité zitten, zullen jullie vanzelfsprekend ook informeren.
Daarnaast hebben wij een appgroep aangemaakt, waarop wij actuele informatie rondom het actie-traject zullen delen. De appgroep is alleen bedoeld om berichten te ontvangen, als je deel wilt nemen aan de appgroep dan kan dat via deze link: https://chat.whatsapp.com/FzQ5RqSfTigLLZ7xCW8Poj


Kitty Huntjens
cao-onderhandelaar CNV Vakmensen
M. 06 478 26 877
E. k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error