Jouw inzet gevraagd

In de cao MITT is afgesproken dat er stappen worden gezet om ongewenst gedrag te beteugelen. Hiervoor is een klachtencommissie in het leven geroepen en daarvoor zoeken we commissieleden.

Jij als werknemer kunt een bijdrage leveren aan een veilige, prettige en collegiale werkomgeving. Dat doe je waarschijnlijk dagelijks.
Soms zijn er echter zaken die als ongewenst ervaren worden en/of ongewenst zijn. Meestal is al bij je bedrijf geregeld hoe hier mee om te gaan. Dit is echter niet overal zo.
Om ervoor te zorgen dat dit besproken kan worden en dat het ongewenste gedrag vermindert, is er een protocol en klachtencommissie Ongewenste Omgangsvormen voor MITT in het leven geroepen. Informatie hierover is te vinden op de site www.mitt.nl
 
Voor de klachtencommissie Ongewenste Omgangsvormen voor de Mode-, Interieur-, Tapijt- en Textielindustrie (MITT) zijn we per direct op zoek naar twee commissieleden.

Samen met de onafhankelijke voorzitter behandel jij klachten en neem je deel aan zittingen. Nieuwsgierig? Het volledige profiel vind je hier. Heb je interesse om hieraan deel te nemen of ken je iemand in je netwerk? Laat het dan weten. Stuur een mailtje naar nachit@mitt.nl

Je kunt ook mij mailen, k.huntjens@cnvvakmensen.nl dan kan ik het profiel toesturen.

Kitty Huntjens
bestuurder CNV Vakmensen
06-47826877