Onderhandelingsresultaat CAO II Vlisco

Na een intensief onderhandelingstraject hebben we een onderhandelingsresultaat bereikt. Intensief omdat we de arbeidsvoorwaarden van Vlisco en de cao tekst van MITT in elkaar hebben geschoven tot een nieuwe cao tekst.

Waarbij de plussen uit de arbeidsvoorwaarden van Vlisco natuurlijk behouden zijn. Daarnaast hebben we het gehad over onder andere het loon, maar ook duurzame inzetbaarheid.

In de bijlage vinden jullie het onderhandelingsresultaat dat vakorganisaties positief aan de leden voorlegt.

Maandag 8 april zijn er om 13.00 uur en 14.00 uur ledenbijeenkomsten waar een uitgebreide toelichting op het onderhandelingsresultaat wordt gegeven. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen over het onderhandelingsresultaat.

Na de toelichting op maandag kan men meteen stemmen, maar het mag ook schriftelijk. Stemmen kan tot uiterlijk vrijdag 12 april om 12.00 uur. In de bijlage zit een stemformulier die maandag kan worden ingeleverd. Na maandag mag deze ook bij jullie collega en delegatielid Hans Dijstelbloem worden ingeleverd. Per mail mag ook gestemd worden, via het mailadres van ondergetekende.

Nicole Engmann - van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 - 51 60 1989
E: n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

Downloads