Peiling loonsverhoging voor leden Low & Bonar

De ledenbijeenkomst heeft een aantal vragen opgeroepen waar we graag jouw mening over horen.

Afgelopen dinsdag is een ledenbijeenkomst geweest. Naar aanleiding hiervan willen wij bij alle leden van CNV Vakmensen de mening polsen over de loonsverhoging die nu op tafel ligt. Het gaat dus alleen over de voorgestelde loonsverhoging. De stemming over de cao (onderhandelingsresultaat) komt op een later moment.

Het voorstel dat nu op tafel ligt
Hierin is opgenomen: 1% loonsverhoging in vast bedrag voor iedereen, en 1% van je jaarsalaris (dit is salaris zonder toeslagen)
Het vaste bedrag waarmee alle loonschalen worden opgehoogd is voor iedereen gelijk (verhoging van € 508, - op jaarbasis) en daarnaast verhoging van 1% van je jaarsalaris. Voor een deel van de medewerkers zal de uiteindelijke loonsverhoging hoger zijn dan 2% en voor een deel minder dan 2%. Enig rekenwerk leert dat het omslagpunt bij schaal 41, max salaris, 2% is en daarna is het vaste bedrag een lager percentage.

Geef aan of je akkoord bent met 1, 2 en 3
Over onderstaande 3 punten vernemen wij graag jullie reactie:  
1] ga je akkoord met een loonsverhoging die is opgesplitst in een vast bedrag voor iedereen en een percentage van je salaris?
2] Ga je akkoord met totale loonsverhoging van 2% (opgesplitst zoals hierboven beschreven in 1% vast 1% van je jaarsalaris)?
3] Ga je akkoord met totale loonsverhoging van 2% je jaarsalaris (dus als het niet opgesplitst is in vast gedeelte en een percentage)?
Klik hier om dit meteen digitaal aan te geven. Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan kun je per e-mail aan mij laten weten of je akkoord bent met vraag 1, 2 en 3. We ontvangen jouw reactie uiterlijk vrijdag 2 juli 2021, 13.00 uur  

Kitty Huntjens, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 4782 6877 / k.huntjens@cnvvakmensen.nl