Pensioenwebinar 'Op weg naar een nieuw pensioenstelsel'

In 2019 sloot het kabinet met werknemers- en werkgeversorganisaties het pensioenakkoord met nieuwe afspraken over het pensioen, AOW en eerder stoppen met werk. Voor iedereen met vragen over de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel organiseren we een webinar.

Over het Pensioenwebinar

Om je bij te praten organiseert CNV op 28 september van 19:30 - 20:00 uur het algemene Pensioenwebinar ‘Op weg naar het nieuwe pensioenstelsel’. CNV-vicevoorzitter en pensioenonderhandelaar Patrick Fey vertelt je alles over de transitie naar het nieuwe stelsel, geeft antwoord op de meest gestelde pensioenvragen en gaat dieper in op de volgende onderwerpen:

  • Waarom komt er een nieuw pensioenstelsel?
  • Wat verandert er in het nieuwe pensioenstelstel?
  • Welke stappen volgen er nog?
  • Wat doet het CNV voor jou op pensioengebied?

Meld je aan

Ben jij erg benieuwd naar de laatste stand van zaken op pensioengebied? Meld je dan nu aan voor het Pensioenwebinar. En heb je pensioenvragen vooraf, geef die dan door via het onderstaande aanmeldformulier. Tijdens het webinar gaan we in op de top-5 pensioenvragen. Het totaaloverzicht van alle pensioenvragen en antwoorden, publiceren we naderhand op onze website.

Aanmelden
Error
None
Error
None
Over welk onderwerp wil je meer informatie? (optioneel)
Error
None

Persoonlijke pensioensituatie

Iedere loopbaan is anders. Net als elk pensioen. Tijdens het Pensioenwebinar kunnen we niet ingaan op individuele pensioenvragen. Voor een compleet overzicht van je eigen pensioensituatie, verwijzen we je graag naar mijnpensioenoverzicht.nl.