Werving kaderleden Sappi

Ben jij de kartrekker voor CNV Vakmensen bij Sappi? CNV Vakmensen is op zoek naar kaderleden.

Momenteel zijn we druk in onderhandeling over een sociaal plan naar aanleiding van de overname van locatie Maastricht. Daarnaast loopt 1 april 2023 de huidige CAO af en zullen vóór die datum nieuwe onderhandelingen gaan starten. Een nieuwe eigenaar brengt veranderingen met zich mee en dat blijven wij vanuit de bond nauwlettend volgen. Dat kunnen wij echter niet alleen. Wij hebben niet alleen behoefte aan oren en ogen in de organisatie maar ook aan mensen die zich actief willen inzetten voor de belangen van de collega's, de organisatie en de leden van CNV Vakmensen.    

Wij zijn daarom op zoek naar contactpersonen (zogenaamde kaderleden) die hier een actieve rol in willen spelen, mensen die het verschil willen maken! Naast persoonlijk contact met de bestuurder voorziet CNV Vakmensen ook in gerichte opleidingen die van belang zijn voor deze rol. Het kost je in ieder geval geen vrije dagen, of je werkgever geeft je vrij of je krijgt er vakbondsverlof voor.

Lijkt jou dit interessant om te doen en wil je meer weten, meld je dan even bij (collega) Ralph Hamelers of (bestuurder CNV Vakmensen) Rémy Biesmans.

 
Remy Biesmans
Bestuurder CNV Vakmensen
E: r.biesmans@cnvvakmensen.nl
M: +31 6 2833 4284