Verkoop van De Jong Packaging Groep

Donderdagochtend is CNV Vakmensen geïnformeerd over de verkoop van De Jong Packaging Groep aan ‘’Stora Enso’’. Later die dag is ook een persbericht verzonden door jullie werkgever en zijn medewerkers geïnformeerd in personeelssessies. Dat betekent dat het bedrijf begin 2023 een nieuwe eigenaar krijgt en jij een nieuwe juridische werkgever.

Een verkoop is altijd spannend. Wij kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben over eventuele consequenties. Vanuit de directie hebben wij begrepen dat de verkoop geen gevolgen zal hebben voor de werkgelegenheid. Ook neem jij je huidige arbeidsvoorwaarden mee naar de nieuwe organisatie. Wat de verkoop van De Jong Packaging Groep verder gaat betekenen in de praktijk, weten wij nog niet. Wij vertrouwen erop dat wij op de hoogte worden gehouden door jullie werkgever.

Zoals jullie weten heeft De Jong Packaging Groep ambities om te groeien. In Stora Enso heeft De Jong Packaging Groep een eigenaar gevonden die haar ambities deelt. De producten die De Jong Packaging maakt en de gunstige ligging, dragen bij aan versterking van Stora Enso en zullen de aanwezigheid van Stora Enso op de Europese markt aanzienlijk versterken. De planning is dat begin 2023 de verkoop is afgerond.

Contact

Heb je vragen rondom de overname of je werk bij DJP de Hoop? Neem dan contact met mij op via onderstaande contactgegevens.

Sharon van Boxmeer
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 28 86 65 12
E. s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl