Update cao-onderhandelingen Smurfit Kappa Parenco

De openingsronde van de onderhandelingen staat gepland voor vrijdag 22 maart aanstaande. Tijdens dit overleg zullen wij als vakbonden onze voorstellen toelichten, en krijgen we een update over de bedrijfssituatie van jullie werkgever. De voorstellenbrief vind je in de bijlage van deze nieuwsbrief.

Data onderhandelingen 

Na lang aandringen en herhaaldelijke verzoeken om op tijd te beginnen met de onderhandelingen, hebben we twee weken geleden eindelijk data kunnen afspreken voor de onderhandelingen. Die zullen plaatsvinden op:

- vrijdag 22 maart
- vrijdag 5 april
- vrijdag 19 april 

Wanneer nodig, zullen we uiteraard nog een extra datum afspreken. 

Voorstellenbrief 

In de bijlage van deze nieuwsbrief kun je de voorstellenbrief van het CNV vinden. De enquête is door veel van jullie ingevuld, waarvoor dank! De resultaten van de enquête hebben we besproken met de kaderleden en samen met het arbeidsvoorwaardenbeleid van het CNV is deze voorstellenbrief tot stand gekomen. 

Communicatie over de onderhandelingen

Na elke onderhandelingsronde zal er een nieuwsbrief verstuurd worden met een update over de stand van zaken. Uiteraard kun je ook je vragen stellen aan mij of aan een van de kaderleden van CNV!  Je kunt het hele cao-traject ook online volgen. Reageer of stel je vragen ook daar en blijf zo altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Klik hier om naar de cao-pagina te gaan. 

Mede namens de kaderleden van het CNV

Kaj Gründemann
Bestuurder CNV Vakmensen
M: + 31 6 8191 9717
k.grundemann@cnvvakmensen.nl

Downloads