Stemmen over het loonbod van Smart Packaging Solutions

Ons tegenvoorstel om de salarissen per 1 oktober 2023 met € 175 te verhogen is door de directie niet geaccepteerd. De directie handhaaft het bod om, aanvullend op de cao, vanaf 1 oktober 2023 een structurele loonsverhoging van 150 euro bruto per maand af te spreken. Inmiddels hebben jullie van de directie een extra toelichting hierover gekregen. In deze nieuwsbrief kun je stemmen over het loonbod van jullie werkgever.

Ter aanvulling willen we benadrukken dat de vakbonden vanaf het begin steeds hebben gezegd dat een loonsverhoging eerder moet ingaan. De koopkracht van alle werknemers is namelijk vanaf de zomer 2022 flink gaan dalen. In de herfst van vorig jaar heeft de inflatie haar hoogtepunt bereikt. Hoe eerder de loonsverhoging dan ingaat hoe eerder de koopkracht van werknemers kan herstellen.

Het aanbod van de directie, om de lonen per 1 oktober 2023 structureel met 150 euro bruto, te verhogen is finaal. Leden bepalen of de vakbonden akkoord kunnen geven. Als jullie akkoord zijn dan zullen jullie salarissen per 1 oktober 2023 worden verhoogd. Bij geen akkoord zal geen loonsverhoging worden doorgevoerd, aldus de directie. 

Stemmen over het voorstel van de directie

Naast deze nieuwsbrief ontvangen jullie nog een tweede nieuwsbrief. Daarin vinden jullie een stemknop. Je kunt als lid digitaal éénmaal je stem uitbrengen door voor of tegen te stemmen.
Stemmen over het loonbod kan tot uiterlijk 16 oktober. 

Mocht je vragen hebben, dan hoor ik dat graag.  Ga naar de cao-pagina om je vragen te stellen of te reageren. 

Mede namens de kaderleden van CNV Vakmensen 

Sharon van Boxmeer 
Bestuurder CNV Vakmensen
T. 06 28 86 65 12
E. s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl 

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error