SK Parenco update

Op 6 september 2022 hebben de werkgever en vakorganisaties met elkaar gesproken tijdens een periodiek overleg. Hier kwam aan de orde hoe het gaat bij jullie. PM1 en PM2 en ook over actualiteiten als de discussie over grondwater en vergunningen. En natuurlijk nog even kort over de cao.

Stand van zaken 

De PM2 blijft goed gaan en dat is altijd goed om te horen. Voor de PM1 ziet er dit jaar ook wat zonniger uit t.o.v. van vorig jaar. Maar komt natuurlijk niet in de buurt van de PM2. 

Cijfers zien er ook niet slecht uit op dit moment, mede omdat de verkoopprijzen verhoogd konden worden. Neemt niet weg dat de kosten zijn toegenomen, net als jullie zelf ook thuis ervaren.   

Cao onderhandelingen 2023 

Volgend jaar loopt jullie cao weer af en de verwachting is dat begin volgend jaar de onderhandelingen zullen starten. Dit betekent automatisch dat in januari de voorstellenbrief zal worden gemaakt en jullie voor die tijd kunnen aangeven wat jullie belangrijk vinden.

De onderhandelingen zullen niet meer door mijzelf worden gedaan. Mijn collega Sharon van Boxmeer zal het van mij overnemen. Ze heeft inmiddels ook kennis gemaakt met de BLG en is ook bij het laatste periodiek overleg aanwezig geweest. Binnenkort krijgt zij ook een rondleiding binnen het bedrijf.

Mocht je al aandachtspunten voor de cao-onderhandelingen hebben dan kun je die vanaf nu al delen. Dit kan via de mail aan Sharon of via de kaderleden van CNV Vakmensen. Is er iets anders wat opvalt binnen SK Parenco, laat dit ook weten.

Blijft voor mij over om jullie veel succes toe te wensen zowel privé als binnen SK Parenco.
Dank jullie wel voor de jarenlange samenwerking waarin we veel samen hebben meegemaakt.

Sharon van Boxmeer 
Bestuurder CNV Vakmensen 
M 06 2886 6512
 
s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl 

Nicole Engmann-van Eijbergen 
Bestuurder CNV Vakmensen 
M 06 5160 1989
n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl