Nieuwe bestuurder Folding Boxboard Eerbeek en uitnodiging ledenvergaderingen

Per 1 januari is er een nieuwe bestuurder actief voor CNV Vakmensen bij Folding Boxboard Eerbeek. Sharon van Boxmeer draagt het stokje over aan Kaj Gründemann. De eerste ledenvergaderingen voor het nieuwe cao-traject zijn gepland voor vrijdag 2 februari aanstaande.

Per 1 januari een wisseling 
Sharon van Boxmeer zal voortaan werkzaamheden verrichten als bestuurder bij CNV Vakmensen in de regio Limburg. Via deze weg bedankt zij alle leden bij Folding Boxboard Eerbeek voor hun betrokkenheid.

Nieuwe bestuurder
Mijn naam is Kaj Gründemann, bestuurder namens CNV Vakmensen in de procesindustrie. Naast Folding Boxboard heb ik onder andere ook Smurfit Kappa Parenco, Smart Packaging Solutions en Royal Talens in mijn pakket. Vanaf dit cao-traject ga ik de onderhandelingen doen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te vertegenwoordigen. Ik heb inmiddels al kennisgemaakt met (een deel van) de BLG en met de directie.  

Start nieuw cao-traject
Jullie cao loopt eind maart af. Dit betekent dat we binnenkort beginnen met onderhandelen. Er zijn nog geen data gepland, dat volgt hopelijk snel. Het is de uitdrukkelijke wens van de kaderleden van beide bonden om in dit cao-traject samen op te trekken. Daarom hebben we op 2 februari gezamenlijke ledenvergaderingen van CNV en FNV om 13:00 en 14:00 uur in de kantine.

Wil jij meedenken over de inzet nieuwe cao? Kom dan naar de ledenvergaderingen! Je mag ook collega’s meenemen die nog geen lid zijn, iedereen is welkom!  

Meepraten over jouw cao
Heb je vragen of opmerkingen, laat het weten. Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van Folding Boxboard Eerbeek kun jij het hele proces volgen en ook meepraten over de cao. klik hier om naar de cao-pagina te gaan

Mede namens Dino Djulbic, de kadergroep van het CNV en FNV,

Kaj Gründemann  
Bestuurder CNV Vakmensen
k.grundemann@cnvvakmensen.nl 
M: 06 8191 9717 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error